Újra dizájnoltam, megfogadva néhány tippet : ) Mi a vélemény így?
Aki látta korábban, frissítsen! Kb ez marad most már a dizájn, apró módosítások még lehetnek, de e mellett döntöttem... a retrót hagytam... Ha tartalom is lesz, sok minden bekerül még...
Azt a sárga csíkot az oldal közepén igazán kivehetnéd..
Vagy valami sokkal jobb hátteret keress, mert ez annyira nem bejövős. Egyébként jó az oldal.
A menüben se kéne a csík,meg azok a jobbra balra mászkáló valamik is feleslegesek. A színekkel se vagyok kibékülve.
Pl gondolkodjál el a színek jelentésén is.Azt mondod fitnes de az oldal nem az energiát sugározza. Szerinted milyen színű az erő és az energia?
mugen: itt a letisztított változat opacity nélkül:
Az erő színe egyébként a piros.. nem csinálok piros honlapot. egyébként van az enyémben is piros.
A headert még próbálom alakítgatni, ki nem dobom, mert nekem már kezd tetszeni... ha van valami ötlet hozzá, jöhet!
Mugen: aha persze, megkérdezheted, megköszönöm, ha ajánl valamit. Mivel én nem vagyok grafikus :)
Viszont szokványos honlapot se akarok csinálni... amit belinkeltek nem néztem meg, de wp vagy joomla-nak tűnik... Semmi különleges nincsen benne valóban, viszont én olyat nem akarok csinálni... inkább szöszölök :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!