Blog vagy weboldal?

Figyelt kérdés
Az oldal nagyrészt egy téma , egy stílus köré épülne, amibe simán illeszkedne a személyes hirdetés, és a témát illető más hirdetések is. Széles spektrumot ölel fel a felület témája, rengeteg lehetőség lenne hirdetésre, szponzorált cikkekre idővel. Példát írok csak most, úgy kell elképzelni hogy ez egy főzés, bio cuccok köré szerveződött felület, közösség lenne. Írnék rendszeresen posztokat, az olvasók is küldhetnének be, valamint helyet adnék, hogy akár a kommentszekcióban, akár felületen hirdetésekben árulja az egyszerű olvasó is pl a használt aszalóját vagy a bio lekvárját. Ennek kapcsán jöhetnének a cikkek a táplálkozásról, befozésről, stb, saját tapasztalatok, mehetne az infocsere hogy ki hol látott olcsón, vagy olcsóbban tönkölylisztet pl. Ez csak egy példa volt, a tervezett téma teljesen más, ami köré építeném a felületet, de a széles spektrumot és a lehetőségeket ölelne fel. Később akár webshop, vagy vlog is elképzelhető. Nem lehet ezt elsietni, a cél a szórakoztatás és később a bevétel. Első körben a felület reklámozása a cél. Mármint hogy minél több helyre eljusson az info hogy van ilyen. Viszont blogként nem tudom mennyire kapnék szabad kezet. Weboldalként meg nem tudom a webes keresésekben mennyire lenne releváns az oldalam. Vagy hol resiztráljak weblapot. Nagyon nem értek hozzá, tanácsot kérnék, esetleg van-e olyan tanácsadó aki segítene eldönteni ezt, vagy elkészíteni? Gondolom online lehetne tanácsadást kérni, nem számít hol lakunk.

tegnap 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem inkabb weboldal. Jobban attekintheto.
tegnap 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:
A blog is egy weboldal
tegnap 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:

"Írnék rendszeresen posztokat, az olvasók is küldhetnének be, valamint helyet adnék, hogy akár a kommentszekcióban, akár felületen hirdetésekben árulja az egyszerű olvasó is pl a használt aszalóját vagy a bio lekvárját. Ennek kapcsán jöhetnének a cikkek a táplálkozásról, befozésről, stb, saját tapasztalatok, mehetne az infocsere hogy ki hol látott olcsón, vagy olcsóbban tönkölylisztet"

Ez így elég sok minden azért. Mondjuk én nem ismerem ezeket a mindenféle website buildereket, lehet, hogy vannak már erre is összekattintgatós megoldások, de nem hiszem. Szerintem majd valami CMS-t kell telepítened és szerkesztgetned minimum (wordpress, drupal, ilyenek). Ezekről amúgy tudsz olvasni, youtube videót nézni, hogy hogyan kell, de azért egy kis időbefektetés mindenképp.

tegnap 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!