Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A mindenkilapja.hu oldalak...

A mindenkilapja.hu oldalak megszűntek? Eszembe jutott, hogy anno csináltam egy weboldalt és gondoltam kitörlöm, de már a sima mindenkilapja oldalt sem találom, hogy bejelentkezhessek.

Figyelt kérdés

aug. 12. 08:03
 1/5 anonim válasza:
Nekem se találja, valószínűleg igen.
aug. 12. 09:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A domain.hu adatai szerint:

[link]

2023 decemberében regisztrálták be újra a domaint, 2023 áprilisában még a régi tartalom volt rajta:

[link]

tehát eléggé valószínű, hogy megszűnt.

aug. 12. 11:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg az oldal is törlésre került amit én hoztam létre?
aug. 12. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt használta, akkor gyakorlatilag nem éred el. Hogy az adat azóta törölték-e azt nem tudni. Ha vissza áll az eredeti állapotra, akkor visszakapod azt is.

De jelenleg az eredmény ugyanaz: nem éred el.

Domain megléte nem garantálja az oldalt, mert a domain mögött bármilyen szerver IP lehet, vagy nincs beállítva semmi, így nem jön be semmi.

aug. 12. 16:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm! Akkor ha jól értem jelenleg senki sem éri el, ami kb olyan mintha töröltem volna. És időnként majd ránézek, hogy helyre állt-e hogy tudjam törölni.
aug. 12. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!