WordPressnél miért a blogformátum az alap, hogy tudok egy sima bemutatkozó home page-et készíteni?
Tudom ez nagyon hülye kérdés, de most kezdtem el a WordPresszel foglalkozni, és én úgy tudom, ezzel nem csak blogokat lehet készíteni, hanem "sima" honlapot is állandó tartalommal, feed nélkül. Ennek ellenére amikor kiindulok bármilyen sablonnal, vagy akár anélkül, az egész felépítése olyan, mintha egy blogot akarnék csinálni, holott nem.
Még tényleg nem látom át ezt az egészet, valaki tudna segíteni, hogy hol vannak benne pl olyan sablonok, megjelenések, amiket egy sima weboldalhoz használhatnék kiindulási pontként? És nincs benne ilyen Archives, Comments, Recent Posts meg ilyenek?
Amúgy van olyan lehetőség kb minden sablonnál hogy
"Kezdőoldal:
- Blog
- Statikus oldal"
Először összedobod a saját kis front page-edet egy különálló oldalként majd a fent említett menüpontban kiválasztod a Statikus oldal megjelölése után, melyik is legyen az az oldal.
Ha nem sikerül, írj privátban és segítek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!