Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy ha felrakok egy visitor...

Hogy ha felrakok egy visitor számlálot a weboldalamra akkor kell adatvédelmi nyilatkozat és cookie értesítő a webodlamra?

Figyelt kérdés

Erre a látogató számláróra gondolok.

[link]

Én semmilyen adatot nem gyűjtök a látogatóimról, a kapcsolatok alatt is csak ki van írva az email címem ahol elérnek. Egyedül ezt a scriptet szeretném használni, illetve a [link] SSL-jét. Ilyen esetben kell adatvédelmi nyilatkozat illetve cookie értesítő?

#weboldal #script #cookie #SSL #visitor counter
2021. febr. 2. 23:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

igazából akkor kell kuki figyelmeztetés ha az a kuki követi a felhasználót pl. fb. g. főleg az ilyen munt a gyakori .. ahol dől az arcodba a reklám!

és ha komolyan venné valaki akkor lehetőséget kéne biztosítson a sütik elutasítására ill. addig semmi süti (ami követ) a felhasználó jóváhagyása nélkül NEM töltődhetne be!

2021. febr. 3. 23:10
 22/24 anonim ***** válasza:
És ha kiírod, hogy az oldal kukikat használ, akkor mi bajod lesz? Úgy értem, ha nem szükséges, de te mégis kiírod. Szerintem abból nagyobb "bajod" lehet, ha nem írod ki, de kell mint fordítva.
2021. febr. 4. 06:10
 23/24 A kérdező kommentje:
Az nem elég, hogy kiírod meg is kell határozni, hogy milyen cookiekat használsz.
2021. febr. 4. 09:58
 24/24 anonim ***** válasza:
#23 és az nehéz? Egyébként nem értem a problémát, gondolom ez valami iskolai feladat, senki sem fog feljelenteni érte az alatt a pár hónap alatt.
2021. febr. 6. 10:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!