Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy ha felrakok egy visitor...

Hogy ha felrakok egy visitor számlálot a weboldalamra akkor kell adatvédelmi nyilatkozat és cookie értesítő a webodlamra?

Figyelt kérdés

Erre a látogató számláróra gondolok.

[link]

Én semmilyen adatot nem gyűjtök a látogatóimról, a kapcsolatok alatt is csak ki van írva az email címem ahol elérnek. Egyedül ezt a scriptet szeretném használni, illetve a [link] SSL-jét. Ilyen esetben kell adatvédelmi nyilatkozat illetve cookie értesítő?

#weboldal #script #cookie #SSL #visitor counter
2021. febr. 2. 23:08
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Ez nem az én oldalam, de ugyan így írja ki nekem is. Ha megnézed a cookiekat itt is kettő van ami az oldal domainjeit mutatja ezek szükségesek ahhoz, hogy az oldal betudjon töltődni. Viszont ennél az oldalnál sincs se adatvédelmi nyilatkozat se cookie nyilatkozat.

[link]

2021. febr. 3. 19:34
 12/24 anonim ***** válasza:
#10 tehát vannak szükséges cookie-k?
2021. febr. 3. 19:35
 13/24 A kérdező kommentje:
Olyan cookiek vannak, amik ahhoz kellenek, hogy az oldal betöltődjön a böngészőben, viszont ez minden oldalnál igaz. Mert máskülönben nem tudna betöltődni.
2021. febr. 3. 19:38
 14/24 anonim ***** válasza:
Na, azokhoz kell a cookie értesítő.
2021. febr. 3. 19:40
 15/24 A kérdező kommentje:

Nem kellhet hozzá mert akkor minden oldalnál kötelező lenne. És ha megnézed itt sincs [link]

Továbbá nagyon nem is tudnék bele írni max annyit, hogy 2 cookie letöltődik az Ön gépére mert ha nem töltődne le akkor nem tudná megjeleníteni az oldalt. Ez így hülyeség.

2021. febr. 3. 19:44
 16/24 anonim ***** válasza:
#15 Te most trollkodsz ugye?
2021. febr. 3. 20:58
 17/24 A kérdező kommentje:
Elnézést ha ez jött le csak idegesít az egész. Régen nem voltak ilyen hülyeségek. EZ a 2 darab cookie minden oldalon kell, e nélkül nem töltődne be az oldal. Nem teszek ki semmit, nincs szükség rá.
2021. febr. 3. 21:03
 18/24 anonim ***** válasza:
#17 Akkor minek kérdezted?
2021. febr. 3. 21:30
 19/24 anonim ***** válasza:
Mellesleg ez egy EU szabályozás, szóval majd ha kapsz egy szép felszólítást hogy pótold, akkor ne a fent linkelt 1 db Hello World bejegyzést tartalmazó valamit (értsd, ki tudja melyik ország 14 éves vérpistikéjének a "projektje") linkeld be hivatkozásként. Azon egyébként sincs látogatottság számláló. :)
2021. febr. 3. 21:34
 20/24 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, most már rájöttem. Te miről beszélsz? Mit írjak a cookikhoz, hogy elnézést 2 cookit le kell töltenie, hogy megtekinthesse a weboldalam? Ha megnézitek minden hol van 2 darab cookie amit a domain címhez köt. E nélkül be se töltene az oldal.
2021. febr. 3. 22:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!