Hogy ha felrakok egy visitor számlálot a weboldalamra akkor kell adatvédelmi nyilatkozat és cookie értesítő a webodlamra?
Erre a látogató számláróra gondolok.
Én semmilyen adatot nem gyűjtök a látogatóimról, a kapcsolatok alatt is csak ki van írva az email címem ahol elérnek. Egyedül ezt a scriptet szeretném használni, illetve a [link] SSL-jét. Ilyen esetben kell adatvédelmi nyilatkozat illetve cookie értesítő?
Ez nem az én oldalam, de ugyan így írja ki nekem is. Ha megnézed a cookiekat itt is kettő van ami az oldal domainjeit mutatja ezek szükségesek ahhoz, hogy az oldal betudjon töltődni. Viszont ennél az oldalnál sincs se adatvédelmi nyilatkozat se cookie nyilatkozat.
Nem kellhet hozzá mert akkor minden oldalnál kötelező lenne. És ha megnézed itt sincs [link]
Továbbá nagyon nem is tudnék bele írni max annyit, hogy 2 cookie letöltődik az Ön gépére mert ha nem töltődne le akkor nem tudná megjeleníteni az oldalt. Ez így hülyeség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!