Hogy ha felrakok egy visitor számlálot a weboldalamra akkor kell adatvédelmi nyilatkozat és cookie értesítő a webodlamra?
Figyelt kérdés
Erre a látogató számláróra gondolok.
Én semmilyen adatot nem gyűjtök a látogatóimról, a kapcsolatok alatt is csak ki van írva az email címem ahol elérnek. Egyedül ezt a scriptet szeretném használni, illetve a [link] SSL-jét. Ilyen esetben kell adatvédelmi nyilatkozat illetve cookie értesítő?
2021. febr. 2. 23:08
1/24 anonim válasza:
Hová rejtetted a DeLorien-t? :)
2/24 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem.
2021. febr. 3. 17:06
4/24 A kérdező kommentje:
Egy autó amit John DeLorea tervezett. A vissza a jövőbe című filmben volt látható.
2021. febr. 3. 18:25
5/24 anonim válasza:
Nagyon jó. Te is olyan vagy, mint aki 1991-ből utazott előre 30 évet. Kb akkor volt divat a látogatószámláló.
6/24 A kérdező kommentje:
Ennek mi köze a kérdésemhez? Mert ha az volna a kérdés, hogy terndi e még a látogatás számláló akkor megérteném a válaszod. Viszont jelenleg egy olyan projecten dolgozom ahol szükség van rá. Így ez a lehetőség fel sem merült, hogy ne használjam. A kérdés továbbra is megválaszolatlan maradt.
2021. febr. 3. 18:36
7/24 anonim válasza:
Az általad felrakott számláló használ cookiet?
8/24 A kérdező kommentje:
Mikor rákattintok, a cookikra 2 cookiet ír ki mindkettő csak az én domain nevem látható ott. A számláló domain nevét nem írja ki, ebből kifolyólag nem használ cookiekat.
2021. febr. 3. 19:26
9/24 anonim válasza:
Tehát a te oldalad használ cookiekat?
10/24 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla, bár a cookieknál kiírja a domain címemet, de ezek olyan cookiek lehetnek amik szükségesek lehetnek ahhoz, hogy megtudja jeleníteni az oldalt. Én semmilyen adatot nem gyűjtök vagy tárolok a látogatóimról.
2021. febr. 3. 19:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!