Miben tudnám fejleszteni a weboldalam?
Figyelt kérdés
Készítettem egy weboldalt, amit a következő linken érhettek el:
A weboldalról annyit, hogy többé-kevésbé híreket jelenít meg egy játékról, de emellett egyéb érdekességek is megtalálhatóak rajta. Nagyjából készen is van de még tartalommal kellene bővítsem.
Az lenne a kérdésem, hogy mivel kellene kiegészíteni vagy mi hiányzik az oldalról? Mondta volt még nekem valaki, hogy nincs staff. Ez mit is takar pontosabba? Ja és kell az oldalra valamilyen adatvédelmi tájékoztató? Vagy hasonló? Nem bánnám ha valaki át tudná nézni az oldalt és megmondaná, hogy mivel kellene kiegészítsem.
Előre is köszönöm a választ!
2021. jan. 18. 22:53
11/12 anonim válasza:
#8 erről az animgifről beszélek
12/12 anonim válasza:
Hát ezt a katasztrofális design-t én úgy ahogy van cserélném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!