5-10 ezer termékes webáruházhoz PrestaShop vagy OpenCart lenne a megfelelőbb motor? Melyiket könnyebb fejleszteni, illetve testreszabni?
Ennyi terméknek nagyjából mindegy, bármi elviszi. Pontosabban, nem fog a webshop motor lesz a szűk keresztmetszet.
Az OpenCart belsőleg kissé elavult, bár könnyű fejleszteni, de azért Presta sem egy rakétatudomány. Én a Prestára szavazok.
Presta-t javasolnám Én is van pár erre épülő shop-nk.
Egy hátrányát tudom felhozni, egy képből még 6-t genrál ami 10E terméknél, termékenként 3 kép az igen sok lesz az-az 180E csak a kép ~200E-s fájlt pedig nem sok tárhely enged meg.
openCart kissé fapadosnak tűnik, +kevés modul
PS sok mudul és könnyen testre szabható ez is, és kell vas is alá+php egyes funkciói is.
Magento, profiknak való + kemény vas.
ezek vezetik a shop cms-re épített boltokat
1. Mag.
2. PS
3. OC
Nekem csak az alap funkciók szükségesek és a letisztultság, OpenCart ezért tetszik
Modulokra nem igazán van szükségem, mert automatikus szerver oldali scripteket szeretnék írni hozzá, ami x időközönként végzi az importot és a szinkronizációkat
Ezen kívül pedig a testreszabhatóság a fontos
Presta számomra kicsit gyerekesnek tűnik, nagyon wordpress stílusú
Ebből a kettőből a Presta, ami Symfony -ra épül.
OpenCart alapja Joomla, bár már elég messze áll tőle.
Mindkettő bővítése kb. ugyan olyan nehéz.
Talán annyi, hogy Presta-hoz több megvásárolható jó eszköz van hozzá.
Az OpenCart nem Joomla alapú, semmi köze hozzá!
OpenCart a születésekor a Joomla 1 -et dolgozták be.
Ma már nem nagyon hasonlít rá, pár név és eljárást leszámítva.
Bocs, de az OpenCart 1998-ban íródott, eredetileg PERL-ben. A Joomla 2005-ös és PHP, míg az elődje, a Mambo 2000-ben íródott, PHP-ben.
Igen, és az még natív CD ROM -ként ment. :-D
És 2005 -ben gondolták újra, és 2009 -ben adták ki az 1.1.1 verziót. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!