Miben tudnám fejleszteni a weboldalam?
Készítettem egy weboldalt, amit a következő linken érhettek el:
A weboldalról annyit, hogy többé-kevésbé híreket jelenít meg egy játékról, de emellett egyéb érdekességek is megtalálhatóak rajta. Nagyjából készen is van de még tartalommal kellene bővítsem.
Az lenne a kérdésem, hogy mivel kellene kiegészíteni vagy mi hiányzik az oldalról? Mondta volt még nekem valaki, hogy nincs staff. Ez mit is takar pontosabba? Ja és kell az oldalra valamilyen adatvédelmi tájékoztató? Vagy hasonló? Nem bánnám ha valaki át tudná nézni az oldalt és megmondaná, hogy mivel kellene kiegészítsem.
Előre is köszönöm a választ!
A staff az a személyzet, a stuff az pedig dolgok, ebben az esetben tartalom, ami nem igazán van.
A fejlécben lévő videó egyszer okés, de aztán már inkább idegesítőnek találtam. Szóval kinézetben és kezelhetőségben is érdemes lenne fejleszteni. Teszem azt a módoknál én mindig a szövegre akartam kattintani, ami egyébként túlságosan beleolvad a háttérbe.
A stuff jelen esetben szlenges kifejezés a tartalomra, ha így érthetőbb, akkor lényegében azt mondták neked, hogy rakjál még cuccokat az oldalra.
Nem feltétlenül kell adatvédelmi, illetve cookie figyelmeztető ablak sem. Regisztrálni úgy látom nem lehet, hírlevél nincsen, cookie sem került tárolásra a gépemen, szóval egyelőre nem indokolja semmi.
Úgy nagyjából mindenben, eddig jutottam aztán meg is untam:
-a heroban a videó minősége rettenetes és igen hülyén van elvágva, a felirat teteje látszik
-vörös header
-fekete háttér
-azon szürke betűk
-narancssárga szöveg a fekete hátteren, viszont a linkek szürkék, pont azok kellene hogy kiemelve legyenek
-hírek, amíg nincs tartalom ne is legyen publikus az oldal, mert egy hír elég hülyén néz ki
-valami intro szöveget rakhatnál ahhoz az egyetlen hírhez, és megintcsak fekete hátteren szürke post title
-tippek, mi értelme van ezt is külön postba rakni, csak hogy hülyén nézzen ki és még egyszer kattintson az a szerencsétlen júzer?
Értem. Köszönöm a válaszokat. Akkor csak kell csináljak valamilyen adatvédelmi tájékoztatót. De vannak dolgok amihez ragaszkodom. Először is az oldal a hír forrásait a következő oldalról szerzi: [link]
Itt is vannak olyan hírek, amely egy-két képnél és pár mondatnál nem több. Tehát az ilyen kis tartalmú hírek is fel kell kerüljenek. Attól hogy nem nagy a tartalma azért még fontos lehet. Az oldalon az az egy hír az eredetileg egy kísérlet volt, hogy lássam a másik szerkesztő társamat, hogy fel tud-e rakni egy egyszerű cikket. De ezektől eltekintve amint említettem ragaszkodom egy-két dologhoz. Az egyik legfontosabb, hogy a tippek menü az úgy marad ahogy van. Semmi köze a hírekhez szóval nincs mit ott keressen. Másképp azért is raktam oda, hogy a látogatók mindig és könnyen megtalálják az adott tippeket/cikkeket. Szerintem nagyobb fáradtság lenne kikeresni a cikket a sok közül mintha szépen egymás alatt megtalálhatóak. A videók minősége elég gyatra azt elismerem de nem tudtam jobbat csinálni. A gépem nem túl erős és nem nagyon bírná meg a nagyobb grafikai minőséget. Vagyis szakadozna a videó ha jobb minőségű lenne a videó. A betűk/szövegek láthatóságán valóban szándékomban áll javítani de egyelőre a nagyobb hiányosságokra fókuszálok. Még egyszer köszönöm a segítséget.
Lenyíló menük, jelzés nélkül...
A lenyíló menüt rajtad kívűlmás nem látja, max ha csak fölé nem húzza az egeret..
Konklúzió: Legyen ott egy kis nyilacska, vagy valami, amivel jelzed, hogy az egy lenyíló menü ott.
A kiválasztott videó engem is idegesít: Megjön egy tank és.... kész. És? Semmi? Akkor meg köszi nem.
Én 20 másodpercig arra sem jöttem rá, hogy ez a world of tanks rajongói oldala. Erre is kéne valami megoldás, tedd a szemünk elé, hogy ez micsoda.
Nagyjából ennyit tudtam összeszedni, többiek meg megírták már a többit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!