Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek milyen az oldalam?...

Szerintetek milyen az oldalam? Kell még valami fejleszteni/javítani rajta?

Figyelt kérdés

A design volt a legnagyobb munka vele, napokig tartott megcsinálnom és végül csak sikerült befejeznem. Az oldalon kisebb novellákat írok különböző témákban, hogy mindenki találjon kedvére valót. Az volt az ötletem, hogy ha majd több írás is fölkerül, kategóriákra osztom be őket.

De most elsősorban a designnal kapcsolatos észrevételek érdekelnének. Meg az, hogy hogyan tehetném esztétikusabbá a kinézetet?

Ez a szóban forgó blog: [link]

2015. júl. 16. 17:26
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a nagy sietségben a valami mögül lemaradt egy t betű. :)
2015. júl. 16. 17:28
 2/16 anonim ***** válasza:

Színharmónia 0

Kezd előröl.

2015. júl. 16. 17:38
 3/16 anonim ***** válasza:

- A kurzort vedd ki. Hadd használja mindenki azt, amit megszokott.

- Mi az a "Novállak"?

- A Főoldal 3. bejegyzésének színeit kéne elsősorban átgondolni, a cím alig olvasható.

2015. júl. 16. 18:32
 4/16 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! Ezt a design nem az én gépemen kódoltam és tök jól nézett ki, minden passzentos volt stb... Most viszont a sajátomon csapni valóan fest. Vagy legalábbis nekem nem tetszik, úgyhogy valószínűleg újra csinálom! :)
2015. júl. 16. 19:09
 5/16 A kérdező kommentje:
Novállak...:DDD Körülbelül napi ezerszer olvastam el az oldal nevét, de egyszer sem tűnt fel...:D Szörnyen ciki, úgyhogy bocsi! :)
2015. júl. 16. 19:11
 6/16 anonim ***** válasza:

"Hülye vagyok... avagy paróka mániában szenvedek S.O.S. Itt egy beszélgetés a legjobb barátnőmmel, Tyutyuval, akit állandóan a hülyeségeimmel idegesítek, de hát ez van (csodálom a türelmét, amiből hozzám sok kell. :D) Főleg amikor bekattanok és csak egy valami érdekel, de az rohadtul...XD

- Te megvennéd ezt a két parókát? (

- Mire?

- Hétköznapokra. :D

- :D Hát.. :D

- ":D:D"

- nem tudom eldönteni..."

Irgalmatlanul izgalmas és érdekfeszítő a téma, csak így tovább!

2015. júl. 16. 19:47
 7/16 anonim ***** válasza:
A mobil verzió az jó!
2015. júl. 16. 20:04
 8/16 A kérdező kommentje:
Tudom...:D Ezért vagyok hülye, de főként magam miatt csinálom, és a novellák (és nem novállak :D) azok amik a fő részei a blognak. Tehát ha most írok egy-egy idióta bejegyzést, az szerintem elsikkad a többi mellett, így akit érdekel az elolvassa, akit meg nem, az pedig tovább görget. És ennyi! Egyébként meg, csak úgy mellékesen a designnal kapcsolatos észrevételek érdekelnek! :)
2015. júl. 16. 20:23
 9/16 A kérdező kommentje:
Na, készen van! Szerintetek ez milyen? Jobb, mint az előző volt? :)
2015. júl. 17. 00:11
 10/16 anonim válasza:

Szia!

Éppen amikor nekiálltam volna szétnézni a blogon akkor tetted priváttá. Mi ennek az oka?:) Mert szívesen segítenék pár tanáccsal, csak látatlanban igen nehéz lesz.

xNaomi B.

2015. júl. 17. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!