Szerintetek milyen az oldalam? Kell még valami fejleszteni/javítani rajta?
A design volt a legnagyobb munka vele, napokig tartott megcsinálnom és végül csak sikerült befejeznem. Az oldalon kisebb novellákat írok különböző témákban, hogy mindenki találjon kedvére valót. Az volt az ötletem, hogy ha majd több írás is fölkerül, kategóriákra osztom be őket.
De most elsősorban a designnal kapcsolatos észrevételek érdekelnének. Meg az, hogy hogyan tehetném esztétikusabbá a kinézetet?
Ez a szóban forgó blog: [link]
- A kurzort vedd ki. Hadd használja mindenki azt, amit megszokott.
- Mi az a "Novállak"?
- A Főoldal 3. bejegyzésének színeit kéne elsősorban átgondolni, a cím alig olvasható.
"Hülye vagyok... avagy paróka mániában szenvedek S.O.S. Itt egy beszélgetés a legjobb barátnőmmel, Tyutyuval, akit állandóan a hülyeségeimmel idegesítek, de hát ez van (csodálom a türelmét, amiből hozzám sok kell. :D) Főleg amikor bekattanok és csak egy valami érdekel, de az rohadtul...XD
- Te megvennéd ezt a két parókát? (
- Mire?
- Hétköznapokra. :D
- :D Hát.. :D
- ":D:D"
- nem tudom eldönteni..."
Irgalmatlanul izgalmas és érdekfeszítő a téma, csak így tovább!
Szia!
Éppen amikor nekiálltam volna szétnézni a blogon akkor tetted priváttá. Mi ennek az oka?:) Mert szívesen segítenék pár tanáccsal, csak látatlanban igen nehéz lesz.
xNaomi B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!