Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek milyen az oldalam?...

Szerintetek milyen az oldalam? Kell még valami fejleszteni/javítani rajta?

Figyelt kérdés

A design volt a legnagyobb munka vele, napokig tartott megcsinálnom és végül csak sikerült befejeznem. Az oldalon kisebb novellákat írok különböző témákban, hogy mindenki találjon kedvére valót. Az volt az ötletem, hogy ha majd több írás is fölkerül, kategóriákra osztom be őket.

De most elsősorban a designnal kapcsolatos észrevételek érdekelnének. Meg az, hogy hogyan tehetném esztétikusabbá a kinézetet?

Ez a szóban forgó blog: [link]

2015. júl. 16. 17:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szia Naomi! :) Imádom az oldalad! *-* Az az oka, hogy priváttá tettem egy időre, hogy igazítottam egy kicsit a design-on, és nem akartam, hogy mindenki lássa a katasztrófális állapotokat. :D De nagyon örülnék a véleményednek! :3

Satin

2015. júl. 17. 16:04
 12/16 anonim válasza:

De aranyos vagy, örülök neki!♥ Akkor esetleg privátban nem írnál rám ezzel kapcsolatban, hogyha majd rendbe hoztad? Mert ott könnyebben ki tudom fejteni a véleményem, tudok tanácsokat adni.:) (naomi.bdesign@gmail.com)

xNaomi B.

2015. júl. 18. 11:12
 13/16 A kérdező kommentje:
Nos...alakítottam rajta némileg és most már elérhető is!^^ Vélemény erről a változatról? :)
2015. júl. 21. 18:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon furán néz ki, hogy ha ráviszem az egeret a bejegyzésre, a szöveg közepén (illetve a videó egy részét is kitakarva) megjelenik a dátum, meg a szerző.
2015. júl. 21. 18:27
 15/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszi, akkor ezt javítom! :)
2015. júl. 21. 18:47
 16/16 anonim ***** válasza:

ha csak nem a szürke ötven árnyalatáról szól, legyen benne valami szín is :)

valami kép sem ártana, mondjuk fejléchez (ne legyen magas)

és még dolgozz az egész designon. sokat.

2015. júl. 26. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!