Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ilyen vertikális step-by-step...

Ilyen vertikális step-by-step típusú listát, hogyan lehet készíteni?

Figyelt kérdés

Próbáltam keresni hasonló listákat de azoknál nem volt ilyen körvonalozódás és pont azt a részét nem tudom, hogyan lehet megoldani.

[link]

2020. szept. 13. 08:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Akár Wordben is lehet ilyet csinálni (ha nincs Wordöd, akkor WPS Office vagy LibreOffice). Keresd meg a rajz eszköztárat, abban van kör, vonal, sokszög, vagy keresd meg a szervezeti diagram eszköztárat.

Ha kicsit szofisztikáltabb megoldást keresel, akkor letöltöd a Dia nevű ingyenes diagramkészítő programot, abban találsz többféle diagramtípust.

2020. szept. 13. 09:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Én készítettem hasonló folyamat ábrákat, nagyon sokat.

Akkoriban sok programot kipróbáltam. A legjobb szerintem ez:

[link]

És azóta amint látom van online verzió is.

Nem tudom a próba vagy az online verzió mit enged, én egy akcióban 50 $ ért megkaptam.

Most már nem olcsó közel 300 $ de ha nagyon kell biztos meglehet oldani.

2020. szept. 14. 06:25
 3/3 anonim ***** válasza:

#1, #2 szerintem nem statikus képként akarja beszúrni.

erre gondoltál?

[link]

"css stepper"-re keress rá, vannak még jó ötletek. én is innen merítettem, de nekem egyik sem volt jó teljesen, ezért egyedit írtam ami dinamikusan generálódik.

2020. szept. 14. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!