Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mély (vertikális) navigáció,...

Mély (vertikális) navigáció, mi lenne jó megoldás?

Figyelt kérdés

Meg lehet értelmesen oldani, hogy egy főkategóriába is belehessen lépni, de - hogy ne kelljen átverekednie oldalakon a usernek - ki is lehessen nyitni, hogy rögtön alkategóriába is léphessen?

Gondoltam már arra, hogy a link jobb oldalán egy nyíllal lenyitni lehessen, a többi részével pedig rámenni az oldalra, de talán még sehol sem láttam ilyet, és szerintem nem is túl szerencsés megoldás.

2015. febr. 27. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Lenyiló menü?

pl.: [link]

2015. febr. 27. 22:30
 2/3 Drone007 ***** válasza:

Kicsit nehezen hiszem, hogy nem láttál még un. dropdown menüt... Nekem - még mindig - ez a kedvencem:

[link]

2015. febr. 28. 19:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, nagyon fáradt voltam és pár fontos dolog kimaradt :)

Szóval most dropdown-os megoldás van, egy baloldali többszintű menün(kategóriák), ami jó is, de érintőképernyős eszközön ez nem működik.

És a kérdés az lenne, van-e olyan jól használható, egyértelmű megoldás, hogy egy főmenübe belépni is lehessen, de lenyitni is. Vagy jobb, ha csak az egyik mellett döntök:

- ha van alkategória csak kinyitható, vagy

- bele kell lépnie, és úgy mehet egyel mélyebb szintre

2015. febr. 28. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!