Mély (vertikális) navigáció, mi lenne jó megoldás?
Meg lehet értelmesen oldani, hogy egy főkategóriába is belehessen lépni, de - hogy ne kelljen átverekednie oldalakon a usernek - ki is lehessen nyitni, hogy rögtön alkategóriába is léphessen?
Gondoltam már arra, hogy a link jobb oldalán egy nyíllal lenyitni lehessen, a többi részével pedig rámenni az oldalra, de talán még sehol sem láttam ilyet, és szerintem nem is túl szerencsés megoldás.
Kicsit nehezen hiszem, hogy nem láttál még un. dropdown menüt... Nekem - még mindig - ez a kedvencem:
Köszi a válaszokat, nagyon fáradt voltam és pár fontos dolog kimaradt :)
Szóval most dropdown-os megoldás van, egy baloldali többszintű menün(kategóriák), ami jó is, de érintőképernyős eszközön ez nem működik.
És a kérdés az lenne, van-e olyan jól használható, egyértelmű megoldás, hogy egy főmenübe belépni is lehessen, de lenyitni is. Vagy jobb, ha csak az egyik mellett döntök:
- ha van alkategória csak kinyitható, vagy
- bele kell lépnie, és úgy mehet egyel mélyebb szintre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!