Hogy lehet egy képet vertikálisan középre igazítani?
Figyelt kérdés
Jelenleg a képem egy div-be van benne .
.kepdoboz {
height:90px;
width:90px;
border:2px solid #716b65;
background-color: #1b1714; }
Ha a kép magasabb mint szélesebb akkor szépen középpen van a keret két oldalán pedig sötét. Viszont ha szélesebb mint magasabb akkor a kép csak ott van a keret tetejéhez ragadva .
A választ előre is köszönöm.
2017. jan. 7. 20:09
1/5 anonim válasza:
Próbáld így keresni:
css image vertical align middle
Az első találat szerintem válasz a kérdésre.
2/5 anonim válasza:
Ellenben ez a megoldás elég csúnya, miért nem készítesz a képekből 90x90-es thumbnaileket?
3/5 anonim válasza:
Nem vagyok programozo, de probald meg margin:0 auto, vagy a text-align:center-rel.
4/5 anonim válasza:
Berakhatod FlexBox -ba, vagy BackgroundImage -ként is:
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat főleg utolsó válaszadónak . Megcsináltam úgy is, hogy 90x90 -es képek legyenek (ugy vágom meg feltöltéskor) de inkább megcsinálom css-el valamivel mégis takarékosabb megoldás.
2017. jan. 8. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!