Studiocore vélemény?
Figyelt kérdés
Sokat ígérnek. Az biztos, hogy fogalmazni jól tudnak. Kamu ez is?2019. júl. 3. 20:41
11/11 anonim válasza:
Hmm, az anyagi háttér nálam is kérdéses volt. Szerintem mindenképp próbálj meg egy alapképzésre bejutni és ha szükséges keress diákmelót. Én is így csináltam. Szívós volt, kevesebbet mentem bulizni meg a hétvégéim is rámentek de megérte.
Ha mégsem válik be szerintem simán át tudsz jelentkezni profra vagy amire akarsz, a tárgyaid nagy részét elfogadják és kb ugyan ott fogsz tartani. Szal nem kell teljesen előröl kezdeni.
Természetesen el lehet helyezkedni diploma nélkül is de ahhoz igen jó referenciák kellenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!