Studiocore vélemény?
Hogy ezeknek mindig be kell dőlni... :D
2 opció:
- tanulsz otthon magatól, csinálsz referenciákat, előbb utóbb eljutsz olyan szintre, amit ezek tanítanak.
- egyetem!!! és természetesen emellett is gyakorolsz, mert felkészít az egészre, de önmagában ez sem fog érni sokat.
ui.: előző vagyok
Az első opciót kiegészíteném:
Itt egy roadmap, ez sokat segít abban, hogy mit kell tanulnod: [link]
Nyilván nem fogsz mindent megtanulni 3 hónap alatt, de azt ezekben a gyorstalpalókon sem fogod.
Ha magatól nem megy, akkor nehéz lesz beilleszkedni, ez az alapja az egésznek, magadtól tanulás, önfejlesztés. 40-50 éves kollégák ma is új technológiákat tanulnak, rákényszerülnek, ez egy ilyen szakma. Ha ez nem megy, akkor gyorstalpalón sem fog menni.
#1, #2
Köszi a válaszod. Oké, oké. Nem fogok bootcampel próbálkozni, és köszi a forrást, rá fogok nézni - a kb. (egyenlőre) A2-es nyelvtudásommal. :P
BProfról van valami véleményed?
11. osztályba fogok menni szeptembertől. Gazdasági Informatikus szakra járok - 2 év alatt csak a programozás alapjainak a felszínét karcolgattuk. Még van 3 év a suliból. Back-end, de inkább Full-Stack fejlesztéssel szeretnék foglalkozni, szóval nem csak hobbiból szeretném űzni - csak egyenlőre, de később nyílván főállásban. C#-ot tanulunk most, így azt, valamint az SQL tudásomat fogom tökélesíteni az iskola végéig, aztán át térek Javara. Az angolom A2-B2 között van valahol (idk).
A suli végén az OKJ-s papír nem fog sokat érni, valamint nem lesz mögötte piacképes tudás, így főiskola a legideálisabb opció, ha ezekben a bootcampekben ennyire nem lehet bízni.
Az anyagi háttér miatt necces a főiskola.
Az angolra rá vagyok állva jelenleg is.
Egyenlőre magyar könyvekből tervezek tanulni, majd a későbbiekben Udemyről is, és a főiskola sincs kizárva azért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!