Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Studiocore vélemény?

Studiocore vélemény?

Figyelt kérdés
Sokat ígérnek. Az biztos, hogy fogalmazni jól tudnak. Kamu ez is?

#tanulás #Java #kamu #studiocore
2019. júl. 3. 20:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%

Hogy ezeknek mindig be kell dőlni... :D

2 opció:

- tanulsz otthon magatól, csinálsz referenciákat, előbb utóbb eljutsz olyan szintre, amit ezek tanítanak.

- egyetem!!! és természetesen emellett is gyakorolsz, mert felkészít az egészre, de önmagában ez sem fog érni sokat.

2019. júl. 3. 20:57
 2/11 anonim ***** válasza:

ui.: előző vagyok

Az első opciót kiegészíteném:

Itt egy roadmap, ez sokat segít abban, hogy mit kell tanulnod: [link]

Nyilván nem fogsz mindent megtanulni 3 hónap alatt, de azt ezekben a gyorstalpalókon sem fogod.

Ha magatól nem megy, akkor nehéz lesz beilleszkedni, ez az alapja az egésznek, magadtól tanulás, önfejlesztés. 40-50 éves kollégák ma is új technológiákat tanulnak, rákényszerülnek, ez egy ilyen szakma. Ha ez nem megy, akkor gyorstalpalón sem fog menni.

2019. júl. 3. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem tűnnek megbízhatónak.
2019. júl. 3. 21:02
 4/11 A kérdező kommentje:

#1, #2

Köszi a válaszod. Oké, oké. Nem fogok bootcampel próbálkozni, és köszi a forrást, rá fogok nézni - a kb. (egyenlőre) A2-es nyelvtudásommal. :P

BProfról van valami véleményed?

2019. júl. 3. 21:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Ilyen webes bootcampet nem erőltetnék annyira, ha tényleg érdekel, inkább egy normálisat, ahol segítenek elhelyezkedni is. Ha hobbiból érdekel akkor viszont csinálj valami online udemy kurzust. Persze A2-es nyelvtudással értelmet gyakorlatilag, főleg mert ha egyszer belefutsz egy hibába, az életben nem guglizod ki...
2019. júl. 4. 07:16
 6/11 A kérdező kommentje:

11. osztályba fogok menni szeptembertől. Gazdasági Informatikus szakra járok - 2 év alatt csak a programozás alapjainak a felszínét karcolgattuk. Még van 3 év a suliból. Back-end, de inkább Full-Stack fejlesztéssel szeretnék foglalkozni, szóval nem csak hobbiból szeretném űzni - csak egyenlőre, de később nyílván főállásban. C#-ot tanulunk most, így azt, valamint az SQL tudásomat fogom tökélesíteni az iskola végéig, aztán át térek Javara. Az angolom A2-B2 között van valahol (idk).

A suli végén az OKJ-s papír nem fog sokat érni, valamint nem lesz mögötte piacképes tudás, így főiskola a legideálisabb opció, ha ezekben a bootcampekben ennyire nem lehet bízni.

2019. júl. 4. 09:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor az angolra menjél rá, anélkül halott leszel ezen a területen. Semeddig se tartana amúgy beruházni egy udemys kurzusra, hogy gyorsabban fejlődj, csak hát ha nem érted...
2019. júl. 4. 20:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha ilyen fiatal vagy nem értem az egyetem iránti félelmed. Nem fogod "elpazarolni" az éveidet, ha egyetemre mész. Egy alapképzés szerintem mindenképp belefér, és utána úgy is magadhoz mérten mérlegelsz majd. Az angol pedig alap, ez legyen az első.
2019. júl. 4. 20:55
 9/11 A kérdező kommentje:

Az anyagi háttér miatt necces a főiskola.

Az angolra rá vagyok állva jelenleg is.

Egyenlőre magyar könyvekből tervezek tanulni, majd a későbbiekben Udemyről is, és a főiskola sincs kizárva azért.

2019. júl. 4. 22:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Csak arra lennék kíváncsi, hogy egy főiskolás alapképzés nélkül is el tudnék e jutni Junior backend/fullstack fejlesztői szintre. Jelenleg ez a tervem.
2019. júl. 4. 22:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!