Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szerintetek nagyon hülye vagyok?

Szerintetek nagyon hülye vagyok?

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem, hogy hétfőn megyek egyetemről kiiratkozni programtervező informatikus szakról. Sokat álmodoztam róla, meg igazából ez volt az eredeti tervem is , hogy fodrász legyek, csak szüleim nem engedték. Úgy érzem ez a hivatásom, ez ami nekem való, bármilyen portrét letudok rajzolni fényképről, szerintem pályát tévesztettem.
2019. febr. 24. 20:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor legyel fodrász. Egy jó fodrász keres annyit mint egy ugyetlenebb informatikus.

És semmivel nem rosszabb szakma.

Én fosulit hagytam ott anno.

2019. febr. 24. 20:29
 2/20 anonim ***** válasza:
70%

Én gép-lakatosnak "indultam", aztán kőművesként vizsgáztam. :)

Nem te vagy az egyetlen pályát tévesztett.

2019. febr. 24. 20:34
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy hülye, inkább azon kevés szerencsések egyike vagy akik rajonnek időben mi akarnak lenni és leszarjak hogy másoknak és az elvarasukat. (gondolom ezért mentél erre a szakra, mert money, money).
2019. febr. 24. 21:01
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne érdekeljen más véleménye. Ezt neked csakis magadban kell érezned, ha meg így érzed, akkor hajrá.
2019. febr. 24. 21:03
 5/20 A kérdező kommentje:
Hát nem csak a pénz, azért érdekel valamennyire, de úgy érzem a fodrászkodás ami jobban hozzámvaló.
2019. febr. 24. 21:07
 6/20 anonim ***** válasza:
Ha van hozza pénzed hogy vissza fizesd az egyetemet hajrá
2019. febr. 24. 21:08
 7/20 A kérdező kommentje:
Nem kell visszafizetni, a feltétel, hogy Magyarországon dolgozzak annyit amennyi fél évet elhasználtam.
2019. febr. 24. 21:09
 8/20 anonim ***** válasza:
0%

hajrá!

nem tudom trollkérdés-e, de nehéz mint mondani, pont mintha a fodrász fórumon valaki felvetné hogy ő inkább informatkus lesz...

:)

2019. febr. 24. 22:14
 9/20 A kérdező kommentje:
nem troll kérdés, komolyan gondolom
2019. febr. 24. 22:29
 10/20 anonim ***** válasza:

az tuti hogy a programozás teljes embert kíván sőt többet

ha nem megy szívvel-lélekkel akkor lehet tényleg jobb ha lépsz...

persze egy diploma az diploma, más területen is el lehet vele helyezkedni, igaz arra a célra vannak könnyebbek is

2019. febr. 24. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!