Miért hiszi azt mindenki, hogyha valaki kimegy külföldre programozni, akkor az degeszre fogja magát keresni?
Egyik elképzelésem, hogy valamilyen magyar cég vitt ki téged munkára és ők lenyulták a fizetésed egy részét.
Az az nem nekik hanem egy közvetítő cégnek golgoztàl....
17# Igen, az élet színvonal nem feltétlenűl jobb. Ha körbe tekintesz mennyi az albérlet vagy ingatlan árak. Ugyan azok az dolgok, amiket itthon is megkapsz külföldön sokszor duplája. Pl.: Light Kóla Itthon 300 forint Hollandiában meg 1,85 euró, ami olyan 600 forint.
stb...
Szóval könnyen fel lehet hozni azt az érvet, hogy ugyan annyi részét lehet félre rakni a fizetésnek mint itthon és ugyan olyan az életstílus mintha itthon lennél, csak nagyobb számokkal...
Igen, csak bizonyos dolgok univerzálisan ugyan annyiba kerülnek vagy az adóbeli külömbségek miatt külföldön talán olcsóbb is. Az az ha a fizetésed ugyan olyan százalékát teszed félre nagyából akkor több félretett pénzed van ... ami csak akkor előny ha egy ilyen nagyából univezális áron lévő dologt akarsz venni.
Vagy mindazt haza akarod hozni és itthon elkölteni.
Nem véletlenűl járnak külföldön még az egyetemi tanárok is Teslával. Csak kb 5 db model S mindig van a parkolóban, ahol én tanultam. :)
19# Bocs, rosszul mondtam az 1L kóla 1,62 most, de itthon a 1,25 300 forint...
A plus meg egy olcsó helynek számít Hollandiában. Az Albert Heijnél általában mégtöbb, de ott ha jól tudom most pont akcióban van a kóla, szóval ott ideiglenesen olcsóbb.
Amúgy érdemes ilyen oldalakon végig nézni, hogy minden drágább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!