Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha tudok programozni, de...

Ha tudok programozni, de nincs róla diplomám azzal tudok valamit kezdeni?

Figyelt kérdés
2018. júl. 26. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pl írhatsz ki róla kérdést gyakorira.
2018. júl. 26. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha programozóként szeretnél elhelyezkedni, én azért ajánlanám, hogy valamilyen informatikai szakon tanulj tovább, mert több lehetőséget és nagyobb keresetet jelent.

Ha főiskolához, egyetemhez nincsen kedved, akkor pedig techloop.io a barátod, ott megtalálnak téged cégek referencia munkák alapján.

Programozóként dolgozom, most fogok csak szakot váltani mérnökinformatikára, eddig teljesen más területen tanultam, csak fiatalabb koromban sokat foglalkoztam programozással.

Szóval igen, tudsz vele kezdeni valamit :)

2018. júl. 26. 18:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Vannak referenciáid?

Készítettél már szoftvert valakinek?

Szoftverfejlesztői OKJ? Valamilyen bootcamp képzés? Valamilyen tanúsítványt adó online képzés?

A legjobb esetben interjúztatnak, feladatokat kell megoldanod - ott eldől, hogy mire vagy képes.

2018. júl. 26. 18:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Még csak tanulgatok, csupán elméleti kérdés volt, mivel én is teljesen más szakra jelentkeztem, amit nagyon bánok, de amúgy se volt más lehetőségem. Nem fogott senki se pisztolyt a fejemhez, csak nem volt olyan érettségi tárgyam, amivel jelentkezhettem volna meg azt hittem ez a szak is érdekel olyan szinten, de rájöttem, hogy nem.:D
2018. júl. 26. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy tudsz, jelentkezhetsz a neten egy projekthez Contributor-nak, pl a Githubon. Nagyon sokat lehet vele tanulni, és szakmai referenciának is fel lehet mutatni. Ámbár a nyílt szoftverek önkéntességi munkája pénzben nem igazán kifizetődő....
2018. júl. 26. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha jól beszélsz angolul, akkor igen.
2018. júl. 27. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!