Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mivel induljak ha még szeretné...

Mivel induljak ha még szeretnék tanulni programozni?

Figyelt kérdés

Régen érdekelt a dolog de középiskolában és az egyetem elején elvették a kedvemet...semmi alapok, semmi gondolkodásmód csak durranás bele a közepébe. Így persze nem is értettem....

Most viszont hogy elkezdtem dolgozni (gépészmérnök) azt látom hogy jól jönne egy közepes tudás..

Hogyan induljak el hogy az alapokat megértsem, és aztán milyen nyelvekben érdemes elmerülni?

2018. júl. 22. 20:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nyilván olyan nyelvbe érdemes beleásnod magad, amit hasznosíthatnál is mérnökként.

Nekem nincs sajnos miket használhattok, és mire de szakmán belül meg tudod érdeklődni.

Aztán meg inteneten mehet a tanulás, codecool, udemy, stb..

Mérnökként egy közepes szintet simán el tudsz sajátítani.

2018. júl. 22. 22:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Gépésznérnökként olyan nyelveket ajánlanék, amik a szakmádhoz is szorosan kapcsolódnak, pl. amik ipari folyamatszabályozás témakörbe tartoznak, Siemens, Johnson-Control PLC-k, ABB frekvenciaváltók nyelvei stb...
2018. júl. 23. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!