Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Erasmus-sal ki tudnék menni 5...

Erasmus-sal ki tudnék menni 5 hónapra programozást tanulni külföldre, ha találok hozzá egy partnert. Ennyi idő alatt meg lehet tanulni annyira programozni, hogy fizessen is érte valaki?

Figyelt kérdés

Az ösztöndíj rugalmas olyan helyre megyek, olyan programnyelvet nyelvet tanulok, amilyet találok magamnak.

Ennyi idő alatt meg lehet bármi programozást tanulni annyira hogy fizessen is érte valaki?

BME-n vagyok vegyészmérnök doktoráns a doktorim legvégén járok már. A műszaki hátterem nagyon erős, de a kimondottan programozási tapasztalatom minimális, ezért is javítanék rajta.

#programozás #ösztöndíjjal
2015. máj. 20. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. máj. 20. 15:41
 2/2 SimkoL ***** válasza:
Nagyon ember és nyelvfüggő. Mielőtt kiindulnál találd meg azt a nyelvet ami neked legjobban ' fekszik'. Bármennyire is javasolják a Java-t és a Python-t öt hónap után is csak a felszínt fogod kapargatni. Minden nyelvben lehet nagyokat alkotni, de nem mindegy milyen áron. Én nagyon Delphi párti vagyok, de belátom, hogy alacsony rá a kereslet. A C++ az a nyelv ami szerintem veri a prímet, jó rá a kereslet. Én Delphi mellett, után tanultam és hiába nem hasonlít egymásra a két nyelv könnyen érthető, tanulható.
2015. máj. 20. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!