Másnak mennyi idő volt megszokni a c#-s grafikus programozást, miután hozzászokott a JAVA-féle megoldáshoz? (többi lent)
Szóval, eddig úgy volt, hogy JAVA-ztam. Nem használtam a beépített designert, hanem kézzel irogattam be a sorokat (vagy másoltam).
Bármelyik JAVA fájlba lehetett pl. panelt létrehozni, nem volt külön konzol és grafikus alkalmazás.
c#nél meg külön van konzol és grafikus, tehát külön van egy form.cs, meg program.cs.
Designerrel próbálkozok a visual studio-ban, de kb. össze vagyok zavarodva, hogy mit hova lehet rakni, mit nem.
JAVA-ban mondjuk volt egy "alablak" nevű java fájlom, abban megfértek az események és a méretbeállítások.
Tegnap kezdtem a grafikus résszel ismerkedni C#ben, de eddig a JAVA-féle megoldás sokkal világosabb.
Nem, nem igazán mehetek tanárhoz, mivel ezt egyedül kell elsajátítani és nem is volt tanítva.
köszi.
Nem is a rész osztályokkal van bajom. :D
Azt azért tudom, hogy nyelv, meg a szerkesztő külön dolog. :)
De annak milyen, aki JAVA-ban eddig kézzel írta a dolgokat, aztán hirtelen C#ben már a designerrel csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!