Makker bolha kérdése:
Java programozást szeretnek tanulni?
Figyelt kérdés
Kellene nekem egy pár PDF könyv amiben az alapokat megtanulhatom es ha lehet magyarul. en talaltam parat de nemtudom h minden bene van e ami kell a java programozashoz:
Ezeket találtam megneznetek nekem h jok e ? vagy ha nem tudnatok nekem adni valami hasonlot ? köszike
2015. máj. 14. 20:47
1/3 Tengor válasza:
Sajnos ezek elég elavultak. Az első és harmadik akkor lehet jó, ha már tanultál mondjuk C-t v. C++-t. A második legalább az alapokat is tartalmazza.
Én a másodikkal kezdeném, aztán amikor azon átrágtam magam, akkor megnézném, hogy az 1.3-hoz képest milyen újdonságokat hozott a többi verzió.
2/3 anonim válasza:
> Java programozást szeretnek tanulni?
Ez miért nekünk kérdés?
Mellesleg én ezt az anyagot szoktam ajánlani. Lehet vázlatos, de korrekt és nem annyira elavult (v1.7):
3/3 A kérdező kommentje:
nem kerdem h akarom e csak nemtudtam hogyan tegyem fel a kerdest :D
2015. máj. 15. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!