Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ez milyen fizetés?

Ez milyen fizetés?

Figyelt kérdés

[link]

3-5 éves releváns munka tapasztalattal és szakirányú végzettséggel rendelkező Java fejlesztőt keresnek mindössze 1540Ftért / óra.

Nézegetem a diákmunkákat egyetem mellé és nem nagyon értem minek van itt egy ilyen állás meg a fizetést sem értem.

Úgy hallottam, hogy ilyen 3-5 éves tapasztalattal már ilyen 3-4 talán 5száz ezer nettót lehet haza vinni.

Lényegében rengeteg technológiai ismeretet várnak el sok tapasztalattal gyakornoki fizetésért. Legalább is szerintem, ahogy nézegettem az állásokat, de pont ezért kérdezem, hogy ez mennyire normális?

2018. máj. 29. 09:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Azért, mert nem szokás fél millát fizetni egy kezdőnek."

3-5 év tapasztalattal bőven nem kezdő már.

2018. máj. 29. 14:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Java-soknak 3-5 év tapasztalattal fél milla nettó simán kijár. Az órabért is ehhez arányosítsd. Az tökmindegy, h egyetemista vagy, a lényeg hogy a munkát elvégzed-e.
2018. máj. 29. 14:42
 13/15 anonim ***** válasza:

2018-as bruttó fizetések a Hays szerint:

[link]

Vagyis junior java-s 500-700 bruttó. 5 éves tapasztalattal már nem vagy junior.

2018. máj. 29. 14:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Csak hát, az 500 bruttó elég messze van az 500 nettótól.

De még a 700 bruttó is.

Az meg a másik, hogy ez nem általánosság.

2018. máj. 29. 14:52
 15/15 szonata ***** válasza:
Irány külföld. Még mindig Magyarország ébredezik a tisztességes béreket illetően, addig, míg nem lesz aki az adót, tb-t befizesse az államkasszába. Bezzeg egy parlamentben üldögélö képviselő lassan egymilliót fog keresni. Az aránytalanság jellemző erre az országra és a munka lebecsülése. Még mindig.
2018. máj. 30. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!