Milyen nettó fizetés reális ennél a munkánál?
Figyelt kérdés
A 2 év java fejlesztői tapasztalatba az egyetem melleti gyakornoki és juniori állás is bele számít? Az az egyetem után rögtön lehet egy ilyen szintű állásra jelentkezni?
2018. márc. 31. 21:21
2/7 A kérdező kommentje:
Olyan sok nettó?
2018. márc. 31. 21:37
3/7 anonim válasza:
Epam d2-ben nem fizet annyit, kb br 500 a plafon. D3-tol reális az említett bér.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, az első honnan szedte azt az összeget. Ezért a munkáért bruttó 400-500 között kaphatsz attól függően, hogy milyen tapasztalatod van. Bruttó 6-700 már a senior szint belépője, 5-8 év tapasztalattal.
5/7 anonim válasza:
8 év tapasztalattal már inkább nettó az a 700. Ha te nem ennyit keresel akkor rossz helyen dolgozol.
2 évvel azért durva a 700 nettó, az kétségtelen.
6/7 anonim válasza:
Sok helyen már nettó 300-al kezdenek a C++/C#/Java programozók. 2 év java tapasztalattal meg a többi követelménnyel már simán kérhetsz 500 nettót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!