Milyen programozói állások azok, amelyek a legtöbbet fizetik?
Figyelt kérdés
Úgy értem mihez kell érteni, melyik nyelvhez, milyen informatikai területhez?
Köszi előre is!
2018. ápr. 26. 10:35
1/13 anonim válasza:
Ahok, amihez kevesen értenek, ám mégis van rá piaci kereslet.
Lásd kihalt nyelveken íródott, legacy, nagy értékű (például banki) rendszerek.
2/13 anonim válasza:
Melyik programozási nyelv érdekel téged?
3/13 SimkoL válasza:
Pár napja a prog.hu-n volt egy Delphi-s junior állás. 400-600 k nettó, betanulás után 600-tól indul. De ez nagyon ritka.
4/13 anonim válasza:
O.O Hol fizetnek Delphi fejlesztőnek 600 ezret???
6/13 anonim válasza:
#3: majdnem 2 éves az uccsó Junior Delphi developer állás a prog.hu-n ...de én sem tanulnék már Delphit, ha most kéne elkezdeni. Pedig annak idején imádtam, de sajnos abszolút nem trendi.
7/13 tabaki válasza:
A kérdés naivitása alapján úgy tűnik, egy kissé túl korán kezded a válogatást.
8/13 A kérdező kommentje:
Miért naiv ez a kérdés? Jelenleg is webfejlesztőként dolgozom, egyébként jól ismerem a C# nyelvet is sőt, informatikai elméleti tudással is rendelkezem. Egyszerűen szeretnék nagyon sokat keresni.
2018. ápr. 26. 16:07
10/13 SimkoL válasza:
'de sajnos abszolút nem trendi' nem az a lényeg. Meg lehet-e belőle élni vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!