Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet gyorsan meg...

Hogyan lehet gyorsan meg tanulni programozni?

Figyelt kérdés
most fogok menni 9.-be informatikára... a bátyám már 11.-es lesz.. azt mondja hogy nehéz.. meg amúgy le is sz*rja én viszont már előre szeretnék tanulni úgy mond.. például írni egy olyan programot ami a meg adott dolgot telepíti a gépre.. vagy.. nem tudom hogy működik.. szóval valaki ismer olyan videóst/oldalt ahol könnyedén meg lehet tanulni program nyelveken? amúgy rengeteg dolgot olvastam ilyenekről és szerintem már tudnék írni.. csak például nem tudom egyes dolgok mit jelentenek -> public ... Program new = ... stb.. szóval mindennek meg szeretném tudni a jelentését. Ja és mi előtt valaki azt hinné hogy csak hackelni akarok meg ilyesmi és csak azért írom ezt.. hát akkor tévedett.. ugyan is valamennyire szeretném segíteni az embereket hogy fel találok nagyon ötletes programokat stb... a segítséget 1 életre meg köszönöm, aki meg azt írja h úgyse sikerül, meg omg xD stb.... hát egészségére.. :)

2017. aug. 26. 21:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"a többi kevésbé"

Miért lenne a C# vagy a Java, netán a JavaScript kevésbé jó nyelv?

2017. aug. 27. 12:17
 12/17 anonim ***** válasza:

A #8-as válaszolóval nagyon egyet tudok érteni. 5 éve én is C-vel kezdtem el (Stephen G. Kochan - Programfejlesztés C nyelven)... Kicsit letaglózott, amikor nekem is óriási terveim voltak a programozással, és ehhez képest a legkomolyabb programjaim háromszögszámot számoltak, meg gyököt vontak, de az így szerzett tapasztalataim segítettek, hogy jobban megértsem a magasabb szintű nyelvek (pl. Java, C#) működését.

Szerintem a válaszadók közül szinte mindenki tudja, hogy a public stb. dolgok mit jelentenek, csak ebbe kár belemenni az elején, még mielőtt mondjuk egy Hello World-ot megírtál volna akármilyen nyelven. A tankönyvek is jellemzően csak később térnek ki arra, hogy pontosan mi is az, amit leírtál, addig pedig elég ha annyit tudsz, hogy azt úgy kell írni és kész.

2017. aug. 27. 16:58
 13/17 anonim válasza:

A helyedben nyelvtanórán figyeltem volna. Tanulj meg helyesen írni, mert ha még ahhoz is hülye vagy, akkor hagyd a programozást! (csak vicc)

De tényleg figyelj oda jobban, mert idegesítő volt végigolvasni az írásodat.

2017. aug. 27. 18:55
 14/17 A kérdező kommentje:
12. válaszoló köszi... 13. válaszoló... arról nem tehetek hogy sokszor voltam beteg és amikor meg érkeztem a suliba akkor le szidott a tanár hogy még is miért nem tudom ezt meg azt.. és még csak meg se mutatta hogy kell.. hanem ki hívott felelni.. és 1-es kaptam..SZÓVAL KÖSZ!
2017. aug. 28. 19:58
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet a 13-as válaszoló stílusával, meg, hogy egyáltalán szóvá tette, de ha te válaszoltál neki, akkor én is válaszolok neked...

Pontosan ezért kell pótolni a hiányzó tananyagot. Egyes tanáraim erre mondták mindig, hogy mi lenne, ha hiányoztál volna, amikor mondjuk az e-betűt tanulta az osztályod írni vagy olvasni? Ha a tanár nem segít, akkor mástól kell segítséget kérni. Mondjuk alapvetően abban a korban, amikor ez aktuális lenne, inkább a szülő(k) felelőssége lenne, hogy ezt megtedd. Csak azért szóltam, hogy tudd, hogy ez nem mentség, és az élet nem így működik, mert senkit nem fog érdekelni, hogy mit miért nem tudsz, vagy miért nem csináltál meg.

2017. aug. 28. 20:33
 16/17 A kérdező kommentje:
Rendben 15. Válaszoló... majd ki találok egy módot rá.
2017. aug. 29. 11:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Magyarul írni kéne előbb megtanulni rendesen.
2017. aug. 29. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!