Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ki találtam egy facebook...

Ki találtam egy facebook oldalt csak sokkal jobb hogy tudnék szervert és programozót találni aki megcsinálja?

Figyelt kérdés
Programozni nem tudok ezért kérdem.

2017. jún. 19. 17:55
1 2 3 4 5 6
 51/53 KJUsul ***** válasza:
24%

Nem tudom szerinted melyik az összeesküvés elmélet kizárólag tényekről írtam, de ha neked van cáfolatod akkor hajrá oszd meg velünk...

Ja hogy nincs. Na igen a tények makacs dolgok.

A befektetési alapok nem "kezelik" a nyugdíjat, hanem ellopják...

Mesélhetnének erről a Chicagoi rendőrök, az Enron átvert dolgozói, és még sok millió kifosztott szerencsétlen, akiknek a megtakarításai odavesztek a nagy büdös sötét fekete lyukban, amit "Piacgazdaságnak" hazudnak, de valójában nem más mint pár bankár zsebe.

Ekkora naiv marhaságot hogy "Piacgazdaság" is csak az szed be, akinek fingja sincs mi történik körülötte és hogyan működik ez a bűnözői világ.

2022. nov. 30. 22:20
 52/53 KJUsul ***** válasza:
24%
Amúgy meg a magam részéről lezártam ezt a vitát, mert úriemberként nem méltó szellemi párbajt vívni fegyvertelenekkel.
2022. nov. 30. 22:25
 53/53 anonim ***** válasza:

Ja, örülök, hogy lezártad az érv nélküli vitádat.

"mert úriemberként nem méltó szellemi párbajt vívni fegyvertelenekkel."

Ez a mondás kb. öreganyám korában nem volt ciki. Hány évesnek tetszik lenni a szakértő úrnak? 14?

2022. nov. 30. 23:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!