Melyikkel erdemes kezdenem? Melyik nehezebb? Melyik hasznosabb? Melyikkel konnyebb elhelyezkedni?
Szeretnek megtanulni prgramozni es webetfejleszteni illetve az SQL-t, es az android fejlesztest is.
Ezek a nyelvek erdekelnek: Java, c++,c,c#, assembly, A+, B, Fortran, Haskell, Pascal, Pawn, Python, Ruby, és a Go,
Továbbá webpfejlesztéshez: HTML, CSS, Javascript, Ajax, JSP, ASP,
Ui /UX
Hirtelen ennyi, egyetlen site egyetlen oldaláról:
Banki, pénzügyi területen működő szoftverfejlesztő cég fejlesztési területre keres: Delphi fejlesztési feladatok megoldása specifikáció alapján csapatban
Felhasználói szoftvereket fejlesztő csapatunk saját fejlesztésű hardvereinkhez készít alkalmazásokat Delphi-ben.
Saját csapatunkba keresünk Delphi-programozót! Beszélsz németül,Ismered és használod a Delphi programnyelvet,Hosszútávú munkalehetőséget keresel,
Budapest based office we are looking for Delphi Developers. Design, develop, implement and support solutions and applications in financial field; Experience with Delphi 5, 6 or above;
Tanulási hajlandóság Java web fejlesztői ismeretek vagy Delphi fejlesztői...
alkalmazott Delphi (RAD STUDIO), C típusú nyelvek ismerete előny. Ha a Delphit nem beszélné.
gyakorlat (Delphi/Pascal és/vagy Magic eDeveloper) Megbízható, precíz munkavégzés
nyomtatott áramkör olvasási alap vagy tervezési ismeretek delphi 7, Pascal alap szintű...
Linux ismeretekDelphi (Object Pascal) tapasztalat...
Már párszor elmondtuk itt, hogy igazából mindenki magának tud nyelvet választani. Bele kell szagolni több nyelvbe is, ami a legigazábban testhez, felfogáshoz álló abban kell lerakni az alapokat. Ez nem azt jelenti, hogy abban is kell tovább menni - én sem a Pascal-lal, Delphi-vek kezdtem -, de valamilyen szinten az egyik nyelv húzza majd a másikat.
Én általában a 'reálosabb' felfogásúaknak a Python ajánlom kezdésnek, a humán beállítottságúaknak a Pascal-t. Mindkettőnek viszont nagyon fontos az angol nyelv legalább alapszintű ismerete. A Pascal annyira 'beszédes' nyelv, hogy alap angol tudással szinte kitalálhatóak a függvények, eljárások nevei - talán még a C#-ban is, igaz van közös 'szülőjük' -.
Igazából nem lehet tanácsot adni - a fiam Pascal-lal kezdett és Java-val folytatta, nem volt gond.
"Melyikkel erdemes kezdenem?"
"Melyikkel konnyebb elhelyezkedni?"
Ez két különböző nyelv. Sosem értettem azokat, akik szerint a kettő egy és ugyanaz. Valahogy itt mindenkinek (vagy legalábbis sokaknak) az a benyomása, hogy kezdőként megismerkedsz egy nyelvvel, és 40 évig csak azt használod. A lótúrót, én kezdtem a Pascallal, és azóta legalább 20 nyelvvel ismerkedtem meg, amik közül végül a C++ illetve C# vonal erősödött meg nálam. Ettől még nem bánom, hogy a Pascallal kezdtem, mert tanulásra ideális. Komolyan, nem programoztam már lassan egy évtizede ebben a nyelvben, de élvezet visszagondolni, mennyire beszédes és egyszerű nyelvezete van. Akkor is, ha nem a legfelkapottabb nyelv manapság (bár ott a Delphi, tehát mégis)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!