Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyikkel erdemes kezdenem?...

Melyikkel erdemes kezdenem? Melyik nehezebb? Melyik hasznosabb? Melyikkel konnyebb elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Szeretnek megtanulni prgramozni es webetfejleszteni illetve az SQL-t, es az android fejlesztest is.

Ezek a nyelvek erdekelnek: Java, c++,c,c#, assembly, A+, B, Fortran, Haskell, Pascal, Pawn, Python, Ruby, és a Go,

Továbbá webpfejlesztéshez: HTML, CSS, Javascript, Ajax, JSP, ASP,

Ui /UX

2017. ápr. 20. 23:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
44%

Hirtelen ennyi, egyetlen site egyetlen oldaláról:

Banki, pénzügyi területen működő szoftverfejlesztő cég fejlesztési területre keres: Delphi fejlesztési feladatok megoldása specifikáció alapján csapatban

Felhasználói szoftvereket fejlesztő csapatunk saját fejlesztésű hardvereinkhez készít alkalmazásokat Delphi-ben.

Saját csapatunkba keresünk Delphi-programozót! Beszélsz németül,Ismered és használod a Delphi programnyelvet,Hosszútávú munkalehetőséget keresel,

Budapest based office we are looking for Delphi Developers. Design, develop, implement and support solutions and applications in financial field; Experience with Delphi 5, 6 or above;

Tanulási hajlandóság Java web fejlesztői ismeretek vagy Delphi fejlesztői...

alkalmazott Delphi (RAD STUDIO), C típusú nyelvek ismerete előny. Ha a Delphit nem beszélné.

gyakorlat (Delphi/Pascal és/vagy Magic eDeveloper) Megbízható, precíz munkavégzés

nyomtatott áramkör olvasási alap vagy tervezési ismeretek delphi 7, Pascal alap szintű...

Linux ismeretekDelphi (Object Pascal) tapasztalat...

2017. ápr. 21. 12:48
 22/23 SimkoL ***** válasza:

Már párszor elmondtuk itt, hogy igazából mindenki magának tud nyelvet választani. Bele kell szagolni több nyelvbe is, ami a legigazábban testhez, felfogáshoz álló abban kell lerakni az alapokat. Ez nem azt jelenti, hogy abban is kell tovább menni - én sem a Pascal-lal, Delphi-vek kezdtem -, de valamilyen szinten az egyik nyelv húzza majd a másikat.

Én általában a 'reálosabb' felfogásúaknak a Python ajánlom kezdésnek, a humán beállítottságúaknak a Pascal-t. Mindkettőnek viszont nagyon fontos az angol nyelv legalább alapszintű ismerete. A Pascal annyira 'beszédes' nyelv, hogy alap angol tudással szinte kitalálhatóak a függvények, eljárások nevei - talán még a C#-ban is, igaz van közös 'szülőjük' -.

Igazából nem lehet tanácsot adni - a fiam Pascal-lal kezdett és Java-val folytatta, nem volt gond.

2017. ápr. 21. 12:50
 23/23 anonim ***** válasza:

"Melyikkel erdemes kezdenem?"

"Melyikkel konnyebb elhelyezkedni?"

Ez két különböző nyelv. Sosem értettem azokat, akik szerint a kettő egy és ugyanaz. Valahogy itt mindenkinek (vagy legalábbis sokaknak) az a benyomása, hogy kezdőként megismerkedsz egy nyelvvel, és 40 évig csak azt használod. A lótúrót, én kezdtem a Pascallal, és azóta legalább 20 nyelvvel ismerkedtem meg, amik közül végül a C++ illetve C# vonal erősödött meg nálam. Ettől még nem bánom, hogy a Pascallal kezdtem, mert tanulásra ideális. Komolyan, nem programoztam már lassan egy évtizede ebben a nyelvben, de élvezet visszagondolni, mennyire beszédes és egyszerű nyelvezete van. Akkor is, ha nem a legfelkapottabb nyelv manapság (bár ott a Delphi, tehát mégis)

2017. ápr. 21. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!