Python programozóként mennyire lehet elhelyezkedni?
Itthon kb. semennyire nem fogsz tudni elhelyezkedni.
Külföldön is elég körülményes lesz, én úgy sejtem.
A kérdezőnek:
Ha az a terved, hogy megtanulod a python nyelvet és ezzel az ismereteddel majd elhelyezkednél dolgozni, akkor erről tegyél le. A python másodlagos, toolnyelv.
Ehhez mérten az eme nyelvet ismerők keresettsége is konvergál a nullához.
Ha esetleg keresnek is python programozót, azt egyetemek, kutató laborok teszik és azzal a céllal, hogy a kutatási cél elérése érdekében bizonyos dolgokat le kel modellezni, stb.
Ehhez viszont valszleg nem elégszenek meg a python tudásoddal, hane melvárnak egy szakirányú, de legalább bármilyen más diplomát, hogy a feladatot ne kelljen a szádba rágniuk, hogy képesek legyenek a maguk szintján kommunikálni veled.
Most rákerestem, találtam ehhez hasonlót, ime:
"A Közép-európai Egyetem NETWORKS kutatócsoportja Python programozót keres november 1-től egy kutatási projektre. A programozó feladata, hogy egy Python-fejlesztő team tagjaként olyan programokat írjon, amelyek szöveges adatokból strukturált adatokat állítanak elő. A pozíció megállapodás szerinti, de várhatóan heti 20 munkaórával jár, rugalmas időbeosztásban."
hát ja.script nyelv,ráadásul jellegéből adódóan open source is(ha nincs titkosítva)
én amit legtöbbször láttam benne írva azok hacker cuccok,szerverek,és egyéb egyszerűbb dolgok voltak.
gyakorolni és szórakozni szerintem a legjobb(nem hiszed el mekkora fun volt benne botnetet írni),de elhelyezkedni nem egyszerű..
> 2: Az mondjuk ne zavarjon, hogy a fenti álláshirdetések kivétel nélkül un. addicionális nyelvként jelölték a pythont
Az mondjuk ne zavarjon, hogy rögtön a 3. hirdetés ellent mond neked. Le kéne szállni a magas lóról barátom.
Neked nem kéne olyan hülyeségekkel brillírozni, válasz gyanánt, hogy bemásolod egy request összes kimenetét, amelyben véletlenül szerepel az a szó hogy "python".
Még ha akad is egy-kettő olyan közöttük, ami esetleg megfelel a kritériumnak, akkor sem lesz igazad és akkor is az lesz a valóság, amit én írtam. Ezt igazolja az a másik 120 vagy még több hirdetés is, amire te hivatkoztál, tévesen.
A python a legtöbb hirdetésben másodlagos, sőt, vagylagos nyelvként van megemlítve, mint pl. C, Cpp, JAVA és JS, python vagy perl ismeret előny.
Erről ennyit.
Ahol animációval\rendereléssel foglalkoznak oda jó eséllyel be lehet kerülni megfelelő python tapasztalattal - ezeken a helyeken kb kivétel nélkül maya t használnak, azt meg pythonban(is) tudod scriptelni. Olyan apró, jelentéktelen cégekhez lehet így menni itthon mint pl a digic - gagyi játékok trailereit csinálják, gondolom senki sem hallott még mondjuk a destiny/assassins creed/ witcher 3/etc játékokról. És hihetetlen, de most is írnak pythonos melót.
Oké, értem én, hogy nem látjuk lépten nyomon, és való igaz, hogy sokkal kevésbé keresett nyelv mint pl c#, c++, java, stb, de hasra csapva nem kéne beírni, hogy semmire nem jó, meg hogy "egyetemek használják", wtf, ekkora baromságot..
8: "de hasra csapva nem kéne beírni, hogy semmire nem jó, meg hogy "egyetemek használják", "
Ezt írtam volna? Hol olvastad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!