Mit gondoltok, C#-ot, vagy C++-t érdemes megtanulnom?
Tudom, hogy ezer ilyen kérdés volt már itt, mégis kíváncsi vagyok a véleményetekre. Én alapvetően nem játék jellegű szoftvereket szeretnék fejleszteni, mondjuk irodai alkalmazásokat. A programozás alapjait bőven tudom, ismerem a főbb webes nyelveket, méghozzá nem is alacsony színvonalon. Szeretném vagy a C++-t, vagy a C#-ot kitanulni, de nem tudom melyiket válasszam, melyiket érdemes. Segítségemre lennétek ebben?
A válaszokat előre is köszönöm!
C#-ban hamarabb ersz el latvanyosabb dolgokat, es ilyen celra boven megdelel (irodai programoknal nem kellenek mikro optimalizalasok a szamitasi sebesseg erdekeben, altalaban), de a c++ univerzalisabb.
Irodai programok teren talan csak annyiban erint, hogy konnyebb dolgod lesz (ha akarod) linuxra vagy osx-re atirnod ha alapvetoen winre fejlesztesz.
Egyértelműen C++.
A c# egy múló, erősen korlátos divatnyelv.
"Na megjelentek a helli world vérpistikék."
Ez most én lennék? :(
Érdemes mindegyiket megtanulni, de más területen szokás használni őket.
"A c# egy múló, erősen korlátos divatnyelv."
Még sosem volt ennyire népszerű, mint manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!