Ennyire érdemes lenne megtanulnom a Javaban programozni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Pár éve kezdtem el programozást tanulni, C++al azután szépen áttértem c#ra, viszont másfél, két éve, csak a webprogramozás érdekel jobban, ezért hát megtanultam a php szerver oldali nyelvet, egész jó nyelv, dolgoztam is benne, megvoltak velem elégedve, viszont mostanság nem igazán dolgozok, és még tanulok is, sokszor látok hírdetéseket Java nyelvre, és más program nyelvre nem igazán, csak Javára? Ennyire keresett a java, mint programnyelv? Érdemes lenne vele foglalkoznom, web programozóként is? Mennyire érné meg váltani phpról? Nem mennék ilyen tanfolyamra, magam tanulnám otthon, úgy mint az eddigi nyelveket is, hobbiból.
Válaszokat előre is köszönöm. :)
2016. dec. 23. 14:08
11/11 anonim válasza:
Nem tudom, te hol nézed, de a Profession.hu C#-osokat is hirdet. Igaz, nem annyit, mint Javát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!