Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozók, webfejlesztők!...

Programozók, webfejlesztők! Mennyi időtök van magatokra?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el tanulni a programozást.

Kíváncsi vagyok, hogy ha elhelyezkedek ezen a területen, mennyi időt fogok tudni magamra szánni, elég igényes vagyok. (Természetesen nem ennek függvénye!)

Nektek mennyi idő jut magatokra egy nap vagy egy héten?

Köszi a válaszokat! 23L

2016. máj. 9. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Naponta kétszer kimehetek pisilni, de 40 másodpercnél tovább nem tarthat egyik sem vagy csattan az ostor.
2016. máj. 9. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan annyi mint bármilyen más munkakörben, gondolom tudod, hogy ezt csak a munkaidő szabja meg, tehát '24 - alvás - munkaidő - utazási idő(ha van)' a képlet.
2016. máj. 9. 17:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Részemről kereken 8 óra (van hogy kevesebb, néha magától elenged a főnököm, van hogy azt mondja hogy dolgozzak otthonról mert ő se jön be az irodába). 10 perc sétára lakok a munkahelyemtől, így aztán igazán sok idő marad magamra.
2016. máj. 9. 18:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha szabadúszó vagy akkor lehet olyan időszak, hogy 1 perced sincs mert az egésznap munka és alvás, de lesz olyan időszak is amiben meg egész napjaid lesznek.

Ez egy kicsit túlzás :) de ilyesmi:

[link]

2016. máj. 9. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 10-18 közt szoktam dolgozni, de csak azért, mert a 8-16-os munkarendet nem nekem találták ki (nem bírok akkor felkelni, vagy ha sikerül is, zombi vagyok). A cég, ahol dolgozom, szerencsére nagyon rugalmasan kezeli ezt. Ebből lejön még ugye az a 20 perc, amíg eljutok a munkahelyre és hazajutok onnan. Emellett még van egy céges protokoll, hogy óránként van 10 perc kötelező szünet.
2016. máj. 9. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:

több, mintha egy gyártó sor mellett robotolnék, mert munka közben is tudok tanulni, netezni, filmezni akár....

de főállás mellett otthon hobbi szinten játékot fejlesztek, volt amikor fusi weboldal fejlesztés vitte az időmet...

de elég sok időm van magamra munka után, közben...

persze vannak időszakok amikor többet kell a munkával foglalkozni, viszont van amikor kevesebbet, ilyenkor rengeteget tanulhatok netről!

23F

2016. máj. 10. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!