Informatikusok, weblapkészítők, programozók szeretnék csinálni egy weblapit vagy egy programot de nme tudom hogy?
Nahát először is elnézést szeretnék kérni amiért nem válaszoltam csak az időm nem engedte.
AZ van hogy ahogy először is írtam játszok egy játékkal.A neve CsGO teljes neve:Counter Strike Global Offensive.
Na és ebbe a világklasszis játékosok akik világklasszis csapatokban vannak.Az én szintemen ezen a hobbi szinten nem vennének be jó csapatokba de én is csinálta egy csapatot és be is léptek a társaim. De ugye ez egy gyenge csapat. Vannak ilyen internetes versenyek de csak a jó csapatok számára amiből a világon mondjuk van 40 darab.Egyébként itt van nevezési díj és a nyertes csapat viszi a pénzt.És mondjuk a többi 10000 csapatnak semmi verseny, csak úgy vannak. Én egy ilyen programot szeretnék írni ami arra jó hogy megtalálják egymást a kis csapatok és tudjanak együtt játszani egy nevezési díj fejében.
Kár hogy lövésem sincs hogy hogy kéne kezdeni.
Faceit, ESEA, meg ezen kivul a Razer (es csomo mas amirol nem tudok) is szervez online versenyeket. Ezeken parezer csapat szerintem indul evente.
Ugyanezek folyamatosan is tartanak fenn a matchmakinghez hasonlo dolgot csapatoknak, de annak szerintem nincsen tetje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!