Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozók, webfejlesztők!...

Programozók, webfejlesztők! Hogyan telik egy munkanapotok?

Figyelt kérdés

Mennyire érzitek könnyűnek/nehéznek a munkát? Van aki esetleg haza is viszi? Mennyi idő szokott lenni általában, amíg rájöttek egy probléma megoldására?

Kíváncsi vagyok, hogy hogyan néz ki egy munkanapotok reggeltől estig!

(Mostanában kezdtem el tanulni a programozást és érdekelne, hogy másoknak hogyan megy már élesben a dolog. Köszi a válaszokat! 23L)

2016. ápr. 8. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A nehézség mikor-hogy, de hogy őszinte legyek jobban örülök amikor valamin agyalni kell mint amikor csak robotmunka van - megint más kérdés persze ha hetekig kell szopni egy adott probléma miatt. Az idő a feladat összetettségétől függ, nem lehet egyetemleges választ adni erre a kérdésre szerintem.

Leülök, kódolok, google, kódolok, ez megy egy ideig, nézek valami kreténséget youtubeon, aztán vissza az elejére.

2016. ápr. 8. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bemegyek, lepacsizok a kollégákkal, aztán bepöccintem a gépet. Ha van aktuális feladatom, akkor azt csinálom, ha nincs, akkor megkérdezem főnöktől, hogy van-e valami tennivaló. Aztán nekiállok a feladatnak, kódolok, tesztelek, néha megszakítom a munkafolyamatot egy kis Youtube-al, vagy egyébbel, majd back to work. Hogy mennyire nehéz, az változó, de n is azt preferálom, ha valami összetettebb, komoylabb feladaton dolgozom, a robotmunka helyett. Időnként hív egyik-másik kolléga, akkor besegítek nekik, meg néha én is felállok, és rájuk nézek, hogy haladnak-e a saját dolgukkal. Ez megyeget estig, aztán nyomás haza :D
2016. ápr. 8. 23:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Bejövök melóhelyre, gyakori, youtube, viccek olvasása...

Persze dolgozni is dolgozok közben, ha nagyon sos, vagy húzósabb a munka akkor órákig csak dolgozok...ha lazább akkor van, hogy órákig csak netezek...otthon hobbi szinten játékfejlesztéssel foglalkozom, melóhelyen szoktam vidiket nézni, utána olvasni dolgoknak...

Hazamegyek otthon meg játszok (de nem csak sima játékként tekintek már a játékokra, hanem a megvalósítást figyelem inkább) és a saját játékkal foglalkozom...

Nálam a hobbi és a "kötelező munka" között annyi a különbség, hogy a melóhelyen kötöttebb a dolog, meg otthon nem dobálózunk labdával :D Meg melóhelyen nem tudok játszani :) mármint böngészős játékokat igen, de komolyabbat már nem...

23F

2016. ápr. 11. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:

kiadsam333:

Nos engem érdekelne néhány fejlesztésed, szívesen megnézném milyen játékokat készítettél eddig.

("aki szeret játszani, az tud jó játékot készíteni")

2016. ápr. 11. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!