Android operációs rendszer fájlrendszeréből egy pár sornyi,ezt szeretném babrálni kicsit.Milyen programozási nyelvnek nézzek utána?
C-ben C++-ban tudom az alapokat
2016. ápr. 24. 19:02
1/9 anonim válasza:
ez bash
2016. ápr. 24. 19:02
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. ápr. 24. 19:04
3/9 anonim válasza:
BaSH script. Annak idején nekem azt tanították, hogy amihez nem értek, ne piszkáljam, mert könnyen baj lehet belőle...
2016. ápr. 24. 19:06
4/9 A kérdező kommentje:
Mégis mi baj lehet belőle ha módosítom ? :D Max nem az történik amit én szeretnék,vagy nem bootol a rendszer a telefonon,de a backup alap dolog ha ilyennel szórakozok.
Köszönöm a választ egyébként.
2016. ápr. 24. 19:07
5/9 anonim válasza:
ott a kiterjesztés :D .sh azaz Linux Shell
De sokféle shell van, de lényegében mindnek ugyanaz a célja: Linux rendszerhéj programozás
Valakinek lesz egy méregdrága papírnehezéke hamarosan :-))
2016. ápr. 24. 19:19
7/9 A kérdező kommentje:
#6 Akkor mesélek kicsit :) Lehetőségem sincs rá hogy papírnehezékem legyen,mert a telefonom Bootloadere Zárva,és nem lehet kinyitni.Ez a szkript amit látsz egy Ramdisk Hijack Script ami arra való,hogy a módosított ramdisk segítségével a gyári kernelen keresztül futnak a módosított,nem gyári operációs rendszerek a telefonomom,így nincs szükség a Bootloader nyitására.Mivel ez a megoldás egy másik telefonra készült,amiben ugyan olyan SOC van mint az enyémben,ezért fogom megpróbálni úgy módosítani hogy az én telefonomon is menjen.
2016. ápr. 24. 19:28
8/9 anonim válasza:
Szép álom volt.
2016. ápr. 25. 06:51
9/9 anonim válasza:
#7 And yet azt sem tudod, milyen nyelvvel van dolgod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!