Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van értelme, hogy kezdjek el...

Van értelme, hogy kezdjek el programozást tanulni?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok,10.es és bio-kémia osztályba járok.Töltelék óraképpen kaptunk pár programozás órát,és nekem nagyon tetszik. :)) Nézegettem videókat és online könyveket is olvasgattam a C++ nyelvről.De a matek miatt biztos,hogy nem megyek át informatika osztályba,szóval szerintetek érdemes ilyesmivel töltsem az időmet,vagy nem? xd

2016. febr. 24. 19:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Oda mész,

ellenörzöd a terepet

HA nincs senki

akkor üveg betör italok ellopása

KÜLÖNBEN

ezt Írd meg te, Ennyit segítettem :D

2016. febr. 24. 22:01
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

Már elcseszted :D

HA nincs senki és nincs kamera sem

2016. febr. 24. 22:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy tudd, érdemes-e, ki kell próbálni.

Ajánlom ezeket: Python, Ruby, Lua, Java, C#, ezek közül válaszd azt, amelyik tetszik. De ne gondold, hogy na most megírok egy játékot, mert lépésekben kell haladni. De ne búsulj, mert ha kitartó vagy, akkor majd néhány év múlva már bonyolult programokat is fogsz tudni írni!

2016. febr. 25. 21:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket! :) Esetleg nem mesélnétek el,hogy ti hogyan kezdtétek? :D csak kíváncsi vagyok...
2016. febr. 26. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!