Van értelme, hogy kezdjek el programozást tanulni?
Utolsó, prostiról halottál már? :D
Egyébként ismerős a helyzet...ronda gyerek voltam, most sincs barátnőm 28 évesen (utoljára 4.ben volt általánosban).
Kérdező, kezd el nyugodtan :D
Mondjuk azt hozzátenném, hogy én nem kérdeztem minden hülyeséget, hanem volt bennem némi önállóság, és:
1) Megpróbáltam IQ-ból alkotni valamit
2) Ha az 1. kudarcot vallott, kerestem a Google-lel megoldást a problémámra.
Én csak véleményekre voltam kíváncsi,hogy lehet bármi jövőm a programozással,még úgy is,hogy valószínüleg nem lesz info érettségim xd
És nektek milyen végzettségetek van?
Érdekel és az iskolában voltak előadások ahol programozók mesélték el a sikersztoriaikat :))
Egyébként is csak tengődöm bio-kémián,mert nem igazán szeretem és céljaim sincsenek.Szóval valahol el kéne kezdeni.
Ilyenkor persze, hogy elhúzzák előtted a mézesmadzagot, csak épp azt szokták elfelejteni mondani, hogy ahhoz, hogy te eljuss odáig, mi mindent meg kell tenned.
Na csak úgy kezdésnek, próbáljuk ki a dolgot. Adva van egy italautomata (ilyen palackos árut árul), amiből venni akarsz valamit. Hogyan néz ki a vásárlás a te szemszögedből és a gép szemszögéből? Csak így szépen magyarul megfogalmazva, hogy "Odamegyek, bedobom a pénzt...".
Tanulni sohasem árt. Pláne hogy az informatika már minden tudományágban jelen van. A biológiában is.
Elterjedőben vannak az egészségügyi okostelefon-alkalmazások, az IoT (Internet of Things = Dolgok Internete = ~kis, mikrovezérlővel ellátott, Internetre csatlakozó kis kütyük) hordozható viseletként is megjelenik (hordozható hőmérő/pulzoximéter, mely naplózza a testhőmérsékletet/véroxigénszintet; véráramba beépített cukorszintmérő, stb...), a biológusok is adatsorokat bújnak (ott a DNS- és fehérje-szekvencia-adatbázisok,...) - a bioinformatika egy egyre feltörekvő ágazat.
És sokat segít, ha ezen adatsorokból az ember ki tudja szűrni a megfelelő dolgokat, vizualizálni tudja, vagy statisztikát tud róla produkálni (mert a főnökök azt szeretik). Ebben a programozás sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!