C C++ phyton ezek kozul melyik a legkonyebb vagy legnehezebb nyelv?
c ismerem
phyton lattam mar
c++ nem ismerem...
Kamera felvetelbol felismerni emberi gesztusokat nehez lenne meginri ?
Legkönnyebben a Python tanulható. C++ talán a másik véglet, abban lehet a leginkább elmélyedni.
Képfelismerő programot bármiben lehet írni. Python-ban és C++-ban valszeg hasonló nehézségű lenne, C-ben talán kicsit nehezebb, a hiányzó nyelvi elemek miatt.
Persze az sem mindegy, hogy honnan akarod elkezdeni a dolgot. Nem mindegy, hogy kiindulsz egy kamera képből, vagy kiindulsz mondjuk a Kinect API-jából.
Tekintettel arra, hogy a Pythont lattad, de a neve se maradt meg helyesen benned, C++ nem ismered, szerintem ird C nyelven.
Python amugy a legkonnyebb, a C es C++ is nehez, csak a C++ ban sokkal tobb mindent kell megtanulni, es helyesen hasznalni.
'Kamera felvetelbol felismerni emberi gesztusokat nehez lenne meginri'
Hidd el kib....tt nehéz. Mint volt rendőr, egy pici közöm is volt a bűnügyi technikához, és mint egy hangyányit a programozáshoz is értő ember mondom ne is kezdj bele egyedül.
Tekintettel arra, hogy a felismeréshez szükséges machine learning algoritmusok szuperjól implementálva vannak pythonban, és RGBD könyvtár is létezik (bár ezzel tapasztalatom nincs.), számomra nem lenne kérdés, hogy python. Pláne prototyping fázisban a C által biztosított extra gyorsaság egyátalán nem számít a fejlesztés python-beli hatékonyságával szemben. Miért ARM? Valami beágyazott applikáció lesz? Mert, akkor szinte biztosan portolni kell C-re. Milyen diploma munka? MSc? (szerintem ez még PhDnek se egyszerű)
Nem irigyellek haver...
ARM hát arm az a rasberry pi cpu ja ha jol tudom...?!?
meg nem valasztottam meg, csak annyi nehez temak kozul meg ez tunt olynnak,hogy latom es csinalom :D - hogy adva van valami.
Ezen kivul van olyan is ,hogy rasperry pi bol kesziteni egy hordozhato inteligens kutyut. Szoval kihasznalni a szenzorokat amiket a Raspeberryre lehet kotni...es letrehozni egy shield-t majd hozza egy C++ programot irni,ami hozza fer es kijelzi a mert adatokat. - ez szerintetek egyszerubb lenne?
amugy mernoki -ert megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!