Elárulnád nekem, hogy hány nyelven és milyen szinten tudsz programozni, ha már velem kötekedsz ?
2015. szept. 1. 19:24
12/24 anonim válasza:
Nem.
2015. szept. 1. 19:33
13/24 anonim válasza:
Az ilyen primitív bebüfögések/kötekedések mellé örülnék ha normálisan érvelnének is, mert abból tudok tanulni.
2015. szept. 1. 19:42
14/24 SimkoL válasza:
Nem én kezdtem.
Azért is említettem az úriembert, mivel a Pascal és Delphi nagyon barátságos nyelv és a C#-hoz is elég sok köze volt (van). Alaphelyzetben - na kinek mi az alap ? - nagyon egyszerű a C#, de utána már nagyon bele lehet bonyolódni. A Delphi-ben 'belecsapják' komponensenként - általában 'egyszerűen' kezelhetők - és a ami főleg mellette szól az a natív program. Sajnos a .NET-es nyelveknél elkövetik azt a hibát, hogy magasra teszik a mércét, holott nem lenne rá szükség.
Összességében nem nehéz C#-ban programozni.
2015. szept. 1. 19:55
15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2015. szept. 1. 20:04
16/24 anonim válasza:
Azt hiszem, Kérdezőnek nincs választása, nem választhat tanuló nyelvként C# helyett se Pascalt, se Delphit, vagy egyebet, úgyhogy az ez irányban való okoskodás felesleges volt,l és zavaró.
Én azt gondolom, ha van hozzá érzéked, "kocka" jelölt vagy :), és a tanár is jól tanítja, akkor könnyebb dolgod lesz, ha a tanár nem jól tanítja, és nincs sok érzéked hozzá, nehezebb dolgod lesz.
2015. szept. 1. 20:12
17/24 SimkoL válasza:
'és a tanár is jól tanítja, akkor könnyebb dolgod lesz', igen ez nagyon igaz. Ha hozzáértő a pedagógus aki oktatja semmivel sem lehet gond. A 'kicsi fiam' első félévben Pascal-t tanult a másodikban Java-t ugyanattól a tanártól. Hadd ne mondjam, hogy a tanár a Java-t úgy vágta mint én az agysebészetet. Nekem sem szimpi a nyelv, de a fiam kedvéért elmerültem benne, de egy tanárnak kötelező 'mindent tudni'.
2015. szept. 1. 20:26
18/24 anonim válasza:
Ezeket nyálazd át, vagy legalább az első pár fejezetét és jó lesz:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!