Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Nehéz a C#-ben programozni?

Nehéz a C#-ben programozni?

Figyelt kérdés
Most kezdtünk el venni a programozást legalább is szóban és arra vagyok kíváncsi hogy egy kezdőnek ez mennyire nehéz mert tartok egy kicsit ettől

2015. szept. 1. 18:08
1 2 3
 11/24 SimkoL ***** válasza:
5%
Elárulnád nekem, hogy hány nyelven és milyen szinten tudsz programozni, ha már velem kötekedsz ?
2015. szept. 1. 19:24
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2015. szept. 1. 19:33
 13/24 anonim ***** válasza:
Az ilyen primitív bebüfögések/kötekedések mellé örülnék ha normálisan érvelnének is, mert abból tudok tanulni.
2015. szept. 1. 19:42
 14/24 SimkoL ***** válasza:

Nem én kezdtem.

Azért is említettem az úriembert, mivel a Pascal és Delphi nagyon barátságos nyelv és a C#-hoz is elég sok köze volt (van). Alaphelyzetben - na kinek mi az alap ? - nagyon egyszerű a C#, de utána már nagyon bele lehet bonyolódni. A Delphi-ben 'belecsapják' komponensenként - általában 'egyszerűen' kezelhetők - és a ami főleg mellette szól az a natív program. Sajnos a .NET-es nyelveknél elkövetik azt a hibát, hogy magasra teszik a mércét, holott nem lenne rá szükség.

Összességében nem nehéz C#-ban programozni.

2015. szept. 1. 19:55
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2015. szept. 1. 20:04
 16/24 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, Kérdezőnek nincs választása, nem választhat tanuló nyelvként C# helyett se Pascalt, se Delphit, vagy egyebet, úgyhogy az ez irányban való okoskodás felesleges volt,l és zavaró.

Én azt gondolom, ha van hozzá érzéked, "kocka" jelölt vagy :), és a tanár is jól tanítja, akkor könnyebb dolgod lesz, ha a tanár nem jól tanítja, és nincs sok érzéked hozzá, nehezebb dolgod lesz.

2015. szept. 1. 20:12
 17/24 SimkoL ***** válasza:
'és a tanár is jól tanítja, akkor könnyebb dolgod lesz', igen ez nagyon igaz. Ha hozzáértő a pedagógus aki oktatja semmivel sem lehet gond. A 'kicsi fiam' első félévben Pascal-t tanult a másodikban Java-t ugyanattól a tanártól. Hadd ne mondjam, hogy a tanár a Java-t úgy vágta mint én az agysebészetet. Nekem sem szimpi a nyelv, de a fiam kedvéért elmerültem benne, de egy tanárnak kötelező 'mindent tudni'.
2015. szept. 1. 20:26
 18/24 anonim ***** válasza:

Ezeket nyálazd át, vagy legalább az első pár fejezetét és jó lesz:

[link]

[link]

2015. szept. 1. 20:58
 19/24 anonim ***** válasza:
Nagyon erősen javaslom, hogy az elsőből az "Objektumorientált programozáselmélet" fejezetet még az elején olvasd el.
2015. szept. 1. 21:03
 20/24 SimkoL ***** válasza:
Már el vetted a kedvét :)
2015. szept. 1. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!