Nehéz a C#-ben programozni?
Szerintem egyáltalán nem nehéz - nem nehezebb, mint másban, viszont könnyebb, mint sok minden alacsonyabb szintű nyelvben (szerintem, legalábbis).
Mondjuk ha egy tanár ilyennel indít, ott szerintem már gáz van... Már ha nem viccelt :)
Igazából jobban belekérdezve mit kell oda gépelni vagy ilyen szavakat kell tudni mert nagyon nem tudom XD
Az osztályunk 2 felé van bontva és nekik a tanáruk nem tud sok mindent belőle és az nekik jobb szerintem XD
Két számot összeadni még assemblyben sem nehéz.
A nyelv összes alapvető dolgát ismerni és gondolkodás nélkül rutinszerűen használni már nem könnyű. Legalábbis amíg nem tanultad meg, ha valamit tudsz ugye az könnyű.
> jobban belekérdezve mit kell oda gépelni vagy ilyen szavakat kell tudni mert nagyon nem tudom XD
Igen, neked nehéz lesz.
Az első dolog amit meg kell érteni az a hozzáférés módosító szavak és, hogy mikor melyiket használod az osztályban.
public
protected
internal
private
protected internal
Magas szintű programozási nyelv, úgyhogy ha erőszakosan kihagyjuk belőle az objektumorientálságot, akkor kezdőknek is nagyon egyszerű.
"Az első dolog amit meg kell érteni az a hozzáférés módosító szavak..."
Nem, nem ez az első dolog, és nem is a második.
Aki csak távolról hallott a programozásról ne ossza már az észt légyszi.
"A bonyolultabb programok megírása talán Delphi-ben egyszerűbb, de alap dolgokra kiváló a C#"
LoLz, Simkol megint alkot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!