Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Nehéz a C#-ben programozni?

Nehéz a C#-ben programozni?

Figyelt kérdés
Most kezdtünk el venni a programozást legalább is szóban és arra vagyok kíváncsi hogy egy kezdőnek ez mennyire nehéz mert tartok egy kicsit ettől

2015. szept. 1. 18:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vészes, mondjuk én Delphivel kezdtem. Utána jött a C#.
2015. szept. 1. 18:30
 2/24 A kérdező kommentje:
Csak mert a tanárom elkezdi hogy bazi nehéz lesz és hogy készüljünk fel XD
2015. szept. 1. 18:32
 3/24 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem nehéz - nem nehezebb, mint másban, viszont könnyebb, mint sok minden alacsonyabb szintű nyelvben (szerintem, legalábbis).

Mondjuk ha egy tanár ilyennel indít, ott szerintem már gáz van... Már ha nem viccelt :)

2015. szept. 1. 18:35
 4/24 A kérdező kommentje:

Igazából jobban belekérdezve mit kell oda gépelni vagy ilyen szavakat kell tudni mert nagyon nem tudom XD

Az osztályunk 2 felé van bontva és nekik a tanáruk nem tud sok mindent belőle és az nekik jobb szerintem XD

2015. szept. 1. 18:41
 5/24 anonim ***** válasza:

Két számot összeadni még assemblyben sem nehéz.

A nyelv összes alapvető dolgát ismerni és gondolkodás nélkül rutinszerűen használni már nem könnyű. Legalábbis amíg nem tanultad meg, ha valamit tudsz ugye az könnyű.

2015. szept. 1. 18:42
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

> jobban belekérdezve mit kell oda gépelni vagy ilyen szavakat kell tudni mert nagyon nem tudom XD

Igen, neked nehéz lesz.

2015. szept. 1. 18:44
 7/24 anonim ***** válasza:

Az első dolog amit meg kell érteni az a hozzáférés módosító szavak és, hogy mikor melyiket használod az osztályban.

public

protected

internal

private

protected internal

2015. szept. 1. 18:50
 8/24 anonim ***** válasza:

Magas szintű programozási nyelv, úgyhogy ha erőszakosan kihagyjuk belőle az objektumorientálságot, akkor kezdőknek is nagyon egyszerű.

"Az első dolog amit meg kell érteni az a hozzáférés módosító szavak..."

Nem, nem ez az első dolog, és nem is a második.

Aki csak távolról hallott a programozásról ne ossza már az észt légyszi.

2015. szept. 1. 19:05
 9/24 SimkoL ***** válasza:
0%
Anders Hejlsberg nevű úriembernek hatalmas köze van a Delphi-hez és a C#-hoz is [link] Még ha szintaktilag nem is hasonlít a két nyelv, de 'kezelni' mindkettőt könnyű. Hogy most ez neki (is) köszönhető azt nem lehet tudni. A bonyolultabb programok megírása talán Delphi-ben egyszerűbb, de alap dolgokra kiváló a C#. Bár érdemes odafigyelni, hogy melyik keretrendszert rendeled hozzá a programodhoz. Ha nem kell másmilyen ok miatt akkor igyekezz a 'legkisebbet' beállítani.
2015. szept. 1. 19:07
 10/24 anonim ***** válasza:

"A bonyolultabb programok megírása talán Delphi-ben egyszerűbb, de alap dolgokra kiváló a C#"

LoLz, Simkol megint alkot. :D

2015. szept. 1. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!