Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Python programozási nyelvet...

Python programozási nyelvet hogyan kell használni?

Figyelt kérdés
szeretném megtanulni de nemigazán tudom hogy kezdjek hozzá. ha nem tudtok segíteni nem tudjátok hogy tutorialokat hol találok?
2010. febr. 28. 19:30
 1/9 czibles ***** válasza:
100%
könyv címe: tanuljunk meg programozni python nyelven
2010. febr. 28. 19:39
 2/9 A kérdező kommentje:
kösz.
2010. febr. 28. 19:44
 3/9 A kérdező kommentje:
kapni hol lehet? néztem alexandra, libri, bookline oldalán, nem találtam semmit :(
2010. febr. 28. 19:50
 4/9 anonim ***** válasza:
ebookz ;)
2010. febr. 28. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Könyvtár > szakirodalom > ...
2010. febr. 28. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Est probaltad mar?

[link]

annyi info van fenn ingyen is mint a szemet, nem is tudom miert nem keresel ra inkabb google-on.

2010. márc. 2. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Megkérdezhetem, hogy miért épp ezt választottad? Mit akarsz benne csinálni? Csak mert én az ilyen script-nyelveket nem sokba nézem. Lassúak, nem bináris, stb. Meg annyira nem is híres, jó, néha hallottam róla. Nem fikázás, csak kívncsi vagyok. Amúgy prog.hu
2010. márc. 3. 03:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Előzőnek: attól hogy te nem ismered, attól a Python használt, hasznos nyelv. A modern nyelvek egyike sem fordít közvetlenül bináris kódra, szóval ez nem érv.
2010. márc. 3. 19:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Jó, csak kérdeztem. Én Delphizek. A .NET-et használtam még néha, de lassú és nem binárist fordít. Ennyi.
2010. márc. 4. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!