Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mire tudnám használni a...

Mire tudnám használni a Phyton programozási nyelvet?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy mit lehet vele programozni, és milyen kiterjesztésű fájlokat lehet vele csinálni? Lehet hogy nem jól fogalmaztam a kérdést, még nem értek hozzá :)
2010. febr. 15. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ezt sem tudod, programozni sem tudsz és ezzel kezdeni sem a legegyszerűbb... Hanyagold a témát szerintem.
2010. febr. 15. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Mint a többi programnyelv, programot lehet vele írni.

Szinte bármit. Például a Torrenflux webes torrentkliens is Pythonban íródott.

A általában .py kiterjesztésben szokták menteni, de nincs jelentősége. A kód az csak szöveg.

2010. febr. 15. 20:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Itt minden kérdésre választ kapsz:

[link]

2010. febr. 15. 20:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Most még csak HTML-ben és PHP -ban programozok, de azt hallottam hogy elég könnyen megtanulható a Phyton csak éppen azt nem tudom hogy mit lehet vele csinálni. Ezért tettem fel a kérdést, mert szeretnék pl: .exe kiterjesztésű programokat írni, meg egy .doc titkosítót (kódolót) kíváncsi vagyok hogy Phytonnal lehet-e, de úgy látom hogy te sem nagyon értesz hozzá.
2010. febr. 15. 20:27
 5/6 A kérdező kommentje:
20:10-nem szólt a kommentem.
2010. febr. 15. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:
A Python Turing teljes, tehát LEHET. Akármit. Legfeljebb nem kényelmes. De nagyon könnyű, kényelmes nyelv, szóval csak ajánlani tudom :)
2010. febr. 15. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!