Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » 3 hónap alatt c#?

3 hónap alatt c#?

Figyelt kérdés
Emelt szintű info érettségihez kell. Szerintetek 3 hónap alatt olyan szintre fejlődni, hogy elérjek vele olyan 80%körülit majd emelten? Milyen forrásanyagot ajánlanátok nekem?

2015. febr. 9. 22:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
c# reference .net 4.5.1 vagy msdn c# guide ha ennyit nem vagy hajlandó megtenni hogy az ismeretlen angol szavakat bemásolod a translate-be akkor ne akarj programozni.
2015. febr. 9. 23:18
 12/14 A kérdező kommentje:

figyu megy az angol meg van a emelt érettségi meg a középfokú is de azért mikor valami teljesen ismeretlenbe fogok bele úgy, hogy szorít az idő nem is igazán akarom azt angolul megtanulni. pláne nem szakszöveget. 1-6éves koromig amerikába éltem tudok beszélni társalogni bár a szókincsem hiányos amit ott megtanultam az elég volt a középfokú de most ebbe a helyzetbe ilyen téren akarom magam továbbképezni. majd lehet ha az érettségi után meg akarok valamit tanulni azt angolul szívesen is tanulom de ez most nem az a helyzet. ez a forrásanyag:

[link]

add olyan szintű tudást ami elég egy jó emelt infóhoz szerintetek? ez már a 3.3.0 ami azért gondolom hasonlóbb mint akármelyik 2.x

2015. febr. 9. 23:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Valamennyi alapot biztos hogy ad, de akár hogy próbálod megkerülni, programozáshoz igen is kell angol tudás, nem fogod megúszni nélküle. A Python dokumentációs oldalát és a google-t is kell használni.

Amúgy nehezen tudom elképzelni hogy megvan az emelt szintű angol ha legfeljebb egy középfokú szöveg nem megy. Lehet hogy most egy meglepő dolgot fogok kijelenteni, de azokat a "szakszavakat" magyarul is ugyan úgy meg kell tanulnod. Csakhogy ezek mind angol jövevényszavak.

Hogy a Python tutorial első pár mondatából kiírjam neked a "szakszavakat" és a magyar fordításukat:

Syntax - Szintaxis

Type - Típus

Method - Metódus

Object-Oriented - Objektum-Orientált

Interpreter - Interpreter

Module - Modul

Remélem ez sokat segített.

2015. febr. 9. 23:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz angollal túlzottan foglalkozni,akkor nézd a példakódokat, többi gugli translate.

Amúgy ha programozó leszel, valóban nem fogod megúszni az angolt. :(

És talán lehet 3 hónap alatt eljutni, de ha pl. egy olyan program nem megy, hogy:

kérjünk be két számot, állapítsuk meg, hogy négyzet-e, területét számoljuk ki és a kerületét,

akkor több.

(nem sértés, de nem tudom, hogy milyen tudásod van eddig)

2015. febr. 11. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!