Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A nyári vakációban 3 hónap...

A nyári vakációban 3 hónap alatt meglehet tanulni a Javát?

Figyelt kérdés
Eddig C-t tanultam csak én nagyon lassunak tartottom az középiskolai informatikai tanulást, most 10.-es vagyok a suliba a többiek a rekurziv fügvényeknél tartanak én meg itthon windows alkalmazásokat irok c-ben.
2013. ápr. 30. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Meg.
2013. ápr. 30. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:

3 hónap alatt? Ha erre szánod a nyaradat, nagyon meg!

(Bár ha 3 hónapos vakációra számítasz, lehet, hogy csalódni fogsz.)

2013. ápr. 30. 18:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Junius elejétől Szeptember elejéig kb 3 hónap.
2013. ápr. 30. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Max az alapjait. De magát a Javat 1 élet is kevés megtanulni.
2013. ápr. 30. 18:38
 5/7 iostream ***** válasza:
90%
A nyelvet minden további nélkül, a könyvtárai viszont iszonyat nagyok, abba max belekóstolhatsz. Belegyakorolni, szokni a nyelvbe meg még több idő.
2013. ápr. 30. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:
ahogy iostream mondja, a nyelv szintaxisát és az alapvető osztályok működését gond nélkül meg fogod tudni tanulni. A többi már feladatfüggő, nagyban függ attól, hogy milyen programozási feladatokat kezdesz gyakorolni. Még a "profik" se ismerik a Java minden csínját-bínját, ha egy speciáis feladatot kapnak, akkor jó eséllyel böngészniük kell a referenciát.
2013. ápr. 30. 21:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem az egész Java 7-et az alapvető osztályokat meg az alapokat ha ez megvan onann már szinte mindent megtudok csinálni csak megnézem az API-ban.
2013. máj. 1. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!