1 hónap alatt meg lehet tanulni C-ül?
Egyetemen az első féléves C gyerekjáték... 1nap alatt meg lehet tanulni, ha már programoztál előtte, ha nem akár 1hét is lehet. Haladj sorba standard ki/be, elágazás, ciklusok, tömbök, pointerek, hivatkozások, függvények... ennyi! más nem kell tudtommal első félévre.
Próbálgasd megcsinálni az informatikai alapismeretek érettség programozó részét, egy kis gyakorlásnak elmegy, ha már profin nyomod, kipróbálhatod az emelt érettségit is.
Kösz, kicsit megnyugtattál :D
Programozói előélet minimális, viszont shell-ben pár alap dolgot megtanítottak, az alapján úgy érzem nem vagyok hülye ehhez a programozás dologhoz, egyelőre még motiváció (lelkesedés?) is van, kérdés meddig...
A C nyelvet szintaxisát megtanulni arra a szintre ami neked kell szerintem egy intenzív másfél hét alatt el lehet jutni(ha jól emlékszem maga a C "nyelv"[tehát az utasítások ilyesmi] csak néhány oldalnyi, de ehhez be kell gépelgetned pl a példakódokat nem csak elolvasni, hogy "értem, jöhet a következő").
Az más kérdés, hogy a prog.alapon nem csak C-t tanultok, sőt főleg nem azt, hanem pl.: programozói szemléltet, stb.
Tehát attól, hogy megtanulsz C-ül még koránt sem biztos, hogy tudsz programozni...
1 hónap alatt lazán.
Én annó ezt használtam ( [link] gyakorlásra, folyamatosan nehezedő példák, megoldások, az alap témakörökből (első 8 rész - a többi nincs feltöltve) ami kellhet...ha ezek már simán mennek, akkor nézd át a vizsgafeladatokat és azokat is próbáld megérteni (persze nem árt, ha előtte megnézed a fájlkezelést és a láncolt listákat vmi könyvből, vagy csak simán neten rákeresel)...
Ha nagyon nincs 5let, akkor dobj nekem mail, küldök én...
Kösz a linket, majd végigmegyek rajta, plusz van egy könyvem is amire azt mondják hogy jó, valamit csak összehozok.
Másik: Igen, ME-GÉIK Mérnökinfó.
Attól is függ amúgy hogy ki tanítja a gyakot. Én nem akarom most itt megnevezni, hogy ki tanította nekem, mondjuk azt nem nevezném tanításnak, de elég siralmas volt. Én épphogy csak átcsúsztam a vizsgán. De következő félévbe a java-t jól megtudtam tanulni és számomra az sokkal könnyebb volt.
Egyébként én is ott tanulok:D
Második válaszoló voltam.
S.L. ről beszélünk? :D
Nekem is ő volt, azt hiszem meg is látszik a tudásomon... Nem baj, most ráfeküdtem a dologra, jan 12-re megpróbálok összehozni valamit. (ha meg nem jön össze, még van 2 időpont)
Pedig elvileg S. szopat a legjobban vizsgán, hallottam történeteket..
P. nekünk talán az előadást tartotta, érdekes figura volt ő is. (mondjuk nem is vittem túlzásba az előadás látogatást :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!