Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » 3 hónap alatt c#?

3 hónap alatt c#?

Figyelt kérdés
Emelt szintű info érettségihez kell. Szerintetek 3 hónap alatt olyan szintre fejlődni, hogy elérjek vele olyan 80%körülit majd emelten? Milyen forrásanyagot ajánlanátok nekem?

2015. febr. 9. 22:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Inkább python.

Mi történt most, hogy mindenkire rájött ez a "jaj, emelt szintű érettségit akarok, de nem tudok programozni"?

2015. febr. 9. 22:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Szerintem a kérdésekből legalább 3 én voltam :D A pythonnak neki kezdtem de van 2 haverom aki c#ot tud programozni és ha elakadnék nagyon valamibe tudnának segíteni meg mind a ketten ezt ajánlották valamiért. Amúgy pythonba már egy if függvénynél leakadtam és nem azt kapom amit a könyv ír:D bár lehet ez amiatt van mert az 1. valamennyivel meg 2. valamennyivel dolgozik én meg 3.4.1el
2015. febr. 9. 22:13
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

1) Az if nem függvény.

2) Igen, a verziókülönbségek bekavarhatnak. Olyan verziót használj, amilyen könyved van. Illetve olyan anyagot keress, amilyen verziót használni akarsz.

Meg lehet tanulni a C#-ot is, akarat kérdése az egész. Érettségin amúgy is tök könnyűek a feladatok.

2015. febr. 9. 22:17
 4/14 A kérdező kommentje:
2013mas visual studiot lehet használni de sajna arra nem nagyon találok könyvet ha 0ról akarok indulni. 2 könyvet találtam az egyikbe 2008as verzió ez a " Tanuljuk meg a visual c# használatát 24 óra alatt" a másik meg Reiter Istvántól a "c# programozás lépésről lépésre"
2015. febr. 9. 22:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Had meséljek egy történetet. Pár hete megnéztem hogy manapság milyen az infó érettségi kíváncsiságból, és megírtam Python-ban a programozás részét. 10 sor lett a 7 feladat. Ez azt jelenti hogy az első 5 1-1 sor, a 6. és 7. 2-3 sor. Ezek után kiszépítgettem, kommenteltem, széttagoltam, de 40 sor fölé sehogy sem tudtam menni. Ez 10 percbe telt amúgy. Ezután letöltöttem a megoldást, és néztem. A példamegoldás Pascalban volt, közel 100 sor tömény kód, aminél nem is lehet sokkal kevesebből megcsinálni. Ez talán még több lenne C alapú nyelveken.

Nem tudom hogy egy kezdő számára mennyire nehéz a C#, de azt tudom hogy Pythonnál könnyebb nyelv nem igen van. A 3 hónap nem sok idő.

2015. febr. 9. 22:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Te most az IDE használatát tanulod, vagy a C# nyelvet?
2015. febr. 9. 22:42
 7/14 A kérdező kommentje:
idáig a IDLE használatát tanultam (délután 2től) :DD szóval nem sokat, de több ismerősöm is inkább azt ajánlotta hogy a c#ot tanuljam informatika érettségihez. Most már közel se vagyok biztos benne hogy melyik felé menjek. Pythonba kicsit elakadtam mivel rendes könyvet csak a 1.x meg a 2.x változathoz találtam és érettségin 3.4.1 lesz és más eredményt add meg bizonyos dolgok másmilyenek.
2015. febr. 9. 22:57
 8/14 anonim ***** válasza:

Ez miért nem jó hozzá?

[link]

2015. febr. 9. 23:01
 9/14 A kérdező kommentje:
ez a szintű angol húzós... :D
2015. febr. 9. 23:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Most "bunkó" leszek, de ha ennyit nem tudsz angolul, ne akarj informatikus lenni.
2015. febr. 9. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!