Hol keressek olyan embereket akik játékfejlesztéssel foglalkoztak már és persze magyarok?
Benne vagyok a játék világába csak nem tudom merre induljak, érdekel a grafika de főleg ha valamit javítani kell. Mondjuk egy tesztelő, aki átengedi a rostán kész produktummá vagy ilyesmi.
PC-s játékok világában gondolkozok, sok játék van már a hátam mögött, nem értékelések alapján indulok ki, ha játszok valamivel...
Érdekelnének a meglátások mik a lehetőségeim,
remélem nem szűk a lehetőségi köröm...de ha külföldöt ajánlotok, azt is elolvasom és átgondolom, benne vagyok a korban, hogy efelé tekintsek!
Köszönöm!
Végigolvasva a válaszokat, most már komolyan érdekel, hogy igazából mihez értesz?
Soroltál itt cégeket, de nem értem, hogy miért, vagy hogy mit akartál ezzel mondani. Dolgoztál náluk? Jelentkeztél hozzájuk?
Mivel foglalkozol??
Egyébként azt írtad hogy érdekel a grafika, szoval ha designer/grafikus vagy, akkor bátran keress meg,referenciákkal, mert épp egy ilyet keresek egy iduló projekthez.
Jelige: fizetés 0, én is ingyen dolgozok.
(Ja, ès ez nem vicc)
Én komolyan írtam amit írtam, de nekem inkább egy gyökérnek tűnsz, akinek édesanyád szájában lett volna inkább a helye.
(Az ajánlat visszavonva, ne zaklass többet privátban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!