Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hol keressek olyan embereket...

Hol keressek olyan embereket akik játékfejlesztéssel foglalkoztak már és persze magyarok?

Figyelt kérdés

Benne vagyok a játék világába csak nem tudom merre induljak, érdekel a grafika de főleg ha valamit javítani kell. Mondjuk egy tesztelő, aki átengedi a rostán kész produktummá vagy ilyesmi.

PC-s játékok világában gondolkozok, sok játék van már a hátam mögött, nem értékelések alapján indulok ki, ha játszok valamivel...

Érdekelnének a meglátások mik a lehetőségeim,

remélem nem szűk a lehetőségi köröm...de ha külföldöt ajánlotok, azt is elolvasom és átgondolom, benne vagyok a korban, hogy efelé tekintsek!

Köszönöm!

2015. jan. 2. 17:21
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Csapatmunka lenne az igazi vagy akik hozzám hasonlóan verbuválódnának és kereseti lehetőségként és hobbiként együtt egyszerre szeretnék csinálni!
2015. jan. 2. 17:22
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Értesz is valamihez, vagy csak álmodozol? :)
2015. jan. 2. 17:58
 3/15 A kérdező kommentje:
KÉRDÉSRE VÁLASZT légyszíves, kritikán és szavak kiforgatásán kívül! Lehetséges ez?
2015. jan. 2. 18:22
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Látom nagyon nem érted. Amit szeretnél az olyan, mintha egy autószerelő műhelybe beállítanál azzal, hogy te jönnél ide dolgozni, mert már sok százezer km-t levezettél, ezáltal meg tudod mondani hogy egy autó rossz. Szóval a kérdésedre is válaszolva: Sehol. Olyat helyet nem fogsz találni, ahol neked annyi dolgod van, hogy játszol is néha benyögöd hogy hé itt egy textúra hiba. Még hogy neked ezért pénzt is fizessenek, az meg már az év vicce.
2015. jan. 2. 18:30
 5/15 A kérdező kommentje:
Te a City Interactive-nál dolgozol?
2015. jan. 2. 18:46
 6/15 anonim ***** válasza:
ez most hogy jött?
2015. jan. 2. 19:01
 7/15 anonim ***** válasza:
2015. jan. 2. 19:18
 8/15 A kérdező kommentje:

Van még egy lehetőség; ha ennyi cég fenn maradt, mint

Teyon

City Interactive

Spark Unlimited

Running With Scrissors

Destructive Creations

Saber Interactive

Zombie Studios

Eutechnyx

Terminal Reality

Infinity Ward

IntoXicate Studios

akkor szinte egy ilyen kis szardarab, mint én akinek 100x annyi hozzáértése van, mint nekik hogy a csudába kapja ezeket a válaszokat?

Itt komolyan bárki le lehet fizetni vagy írjak még cégeket???

2015. jan. 2. 19:19
 9/15 anonim ***** válasza:
81%
Ott vannak a hirdetések, linkeltem, nézegesd át őket, meg hogy mik az elvárásaik. 2-3 év c++ programozói tapasztalat általánosságba, ami neked biztos hogy meg van, mert akkora szakértő vagy, tehát gyakorlatilag tied a pálya. Még válogathatsz is közöttük.
2015. jan. 2. 19:34
 10/15 anonim ***** válasza:
83%

[link]

Ezt pl. kifejezetten Neked találták ki. Játszol is, nagy dumás is vagy, remélem még nem telt be az állás.

2015. jan. 2. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!