Hol keressek olyan embereket akik játékfejlesztéssel foglalkoztak már és persze magyarok?
Benne vagyok a játék világába csak nem tudom merre induljak, érdekel a grafika de főleg ha valamit javítani kell. Mondjuk egy tesztelő, aki átengedi a rostán kész produktummá vagy ilyesmi.
PC-s játékok világában gondolkozok, sok játék van már a hátam mögött, nem értékelések alapján indulok ki, ha játszok valamivel...
Érdekelnének a meglátások mik a lehetőségeim,
remélem nem szűk a lehetőségi köröm...de ha külföldöt ajánlotok, azt is elolvasom és átgondolom, benne vagyok a korban, hogy efelé tekintsek!
Köszönöm!
Van még egy lehetőség; ha ennyi cég fenn maradt, mint
Teyon
City Interactive
Spark Unlimited
Running With Scrissors
Destructive Creations
Saber Interactive
Zombie Studios
Eutechnyx
Terminal Reality
Infinity Ward
IntoXicate Studios
akkor szinte egy ilyen kis szardarab, mint én akinek 100x annyi hozzáértése van, mint nekik hogy a csudába kapja ezeket a válaszokat?
Itt komolyan bárki le lehet fizetni vagy írjak még cégeket???
Ezt pl. kifejezetten Neked találták ki. Játszol is, nagy dumás is vagy, remélem még nem telt be az állás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!